12 Януари, 2016 08:31 1 893 5

Германия връща все повече бежанци в Австрия

  • германия-
  • австрия-
  • бежанци-
  • граница-
  • контрол-
  • връщане-
  • убежище

Бежанците, на които е бил отказан достъп, не са били сирийци

Германия връща все повече бежанци в Австрия - 1
Снимка: БТА/ AP

Германия е започнала да връща все повече бежанци в Австрия от началото на този месец, съобщи Би Би Си, позовавайки се на австрийската полиция.

По-голямата част от имигрантите, които са били върнати от Германия, не са получили разрешение да влязат на нейна територия, защото не са искали убежище в страната и не са имали валидни документи.

Бежанците, на които е бил отказан достъп, не са били сирийци, а афганистанци, мароканци и алжирци, се казва още в информацията на австрийската полиция.

Броят на връщаните дневно имигранти се е увеличил от 60 през декември миналата година на 200 от началото на тази.

Сексуалните нападения в новогодишната нощ в няколко германски града поставиха под напрежение канцлера на страната Ангела Меркел.

Близо 1.1 милиона бежанци пристигнаха в Германия през миналата година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЖЖЖ

    1 0 Отговор
    Меркелита глътна езика,уж била ги поканила , а сега какво, връща ги тези боклуци ,що ли така ?
  • 2 Експес поща

    1 0 Отговор
    И сега Австрия на кого ще ги връща ? На Македония, на Сърбия или Гърция. И как става връщането , бой с пръчката по манерката ?
  • 3 некойси

    1 0 Отговор
    Не мога да повярвам за какъв германски наивитет иде реч.
    В предвид застаряването на нацията как въобще може да са си помислили, че това ще бъде новия двигател на немската икономика и това ще са новите черноработници на Германия.
    Това е неуправляема пасмина от първосигнални същества с животинско поведение и норми диктувани от отминала религиозна фанатична идеология.

  • 4 steve

    0 0 Отговор
    Яяяяяяяяяяяяяяя! Не мога да повярвам!! "Патката" Меркел прави завой. И това ми било политик, ръководител на най-мощната (а дали е така?) държава в Европа. Преди да даде разрешение на най-мръсната утайка от Азия и Африка да дойде свободно в Европа, да си прави "селфи" с арабите и африканците, а те да се подиграват с толерантността (бас държа, че обикновените хора не проявяват такава) тази некадърна баба трябваше да зададе на европейските ръководители въпроса за надеждността на контрола по границите, цитирам-„Сега сме изправени пред предизвикателство и сме уязвими. Това е така, защото все още нямаме контрола, който трябва да имаме над ситуацията“. Хахахахаха.......... Едва сега го разбрала, представете си! Меркел трябва да се поучи от Али Баба как да върне изтървания от бутилката дух. Да, ама не! Случващото се не е приказка, а много мрачна действителност. Може би трябва някой по-закъсал за жена имигрант да и бръкне под полата и да я опипа с мръсните си ръце. А това че се нападат и изнасилват германските жени трябва международен съд да я осъди за престъпление срещу човечеството, както са съдели военнопрестъпниците. Тогава може да и уври главата на тази бивша партайгеноска.
    Европа се срива и ше загине бързо и окончателно. Помнете какво ви говоря!
    Да подкрепим Орбан и Качински!! Всички други са късогледи некадърници, измекяри на ЕК.
    До българските политици!
    - възстановете граничните застави, заедно с граничарите с позволение да стрелят на месо, защото тази гранична полиция е "гола вода", НАЦИОНОЛНАТА НИ СИГУРНОСТ Е ЗАСТРАШЕНА
    - МВР да патрулира по "горещите" места населени с имигранти 24часа и то ефективно, С ПАЛКИ, ВОДНИ СТРУИ! Тук конната полиция ще бъде най ефективна, но да бъдат с камшици.
    - всички съмнителни бусове и ванове със затъмнени стъкла, пътуващи за София да се спират задължително за проверка. Поне 20% от тях превозват имигранти
    - Бежанските лагери да за затворен тип
    - незабавна екстрадиция на имигранти нарушили който и да е закон или наредба за обществено поведение на населени места, и то без правозащитни измишльотини и чуденки.
  • 5 aaaaaaaa

    0 0 Отговор
    Какво нещо е историята..., каква ирония на съдбата..
    Само 70 години по-късно гледаме как едни хора се бият за място във влака, който ще ги откара в лагер в Германия!
Новини по държави: