7 Януари, 2016 16:37 3 024 9

Хелзинки като Кьолн

  • финландия-
  • хелзинки-
  • кьолн-
  • германия-
  • полиция-
  • нападения

Във Финландия са били предотвратени по-сериозни инциденти

Хелзинки като Кьолн - 1
Снимка: БТА/ AP

В новогодишната нощ в Хелзинки са се подготвяли нападения, подобни на тези в германския град Кьолн, съобщи местното издание Yle.

В Кьолн група мъже извършиха сексуални нападения срещу десетки жени, като се появиха информации и за една изнасилена.

Германската полиция заподозря северноафриканска престъпна група. Според органите на реда нарушителитe, които са се намирали в алкохолно и наркотично опиянение, са действали по предварителен план.

Днес се появи информация, че подобни атаки са били планирани и във финландската столица, където близо хиляда иракски бежанци са се събрали в близост до ЖП гарата.

Полицията е принудила голямата група да напусне мястото, а няколко души са били арестувани.

Подадени са били три сигнала за нападения срещу жени. Според полицията в Хелзинки са били предотвратени по-сериозни инциденти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 опсмопсус

    1 2 Отговор
    Сега западноевропейците ще се въоръжат със сълзотворен газ, палки, ножове и т.н. и ще стане напечено положението.
    Изключвам еврогейските мъже!Говоря само за нахаканите истински мъже и жени!

    Коментиран от #2

  • 2 аз

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "опсмопсус":

    А те тука у нас си се избиват само по между си като оня ден!
  • 3 Мунчо

    2 0 Отговор
    Не забравяйте, че трябва да пазите и децата, защото исляма най-напред насърчава педофилията - Пророкът Мохамед /Мухаммед/взима за жена 8/осем/ годишно момиченце.Според законите на шериата/ислямското право/ момичетата са пълнолетни от 9 годишни,а момчетата от 12.
  • 4 1234

    2 0 Отговор
    Да не се услушват ами да ги събират и да ги връщат откъдето са дошли,не сте си имали работа с такива мангали колкото по рано ги върнете в тяхната държава толково по добре за всички.ТЯХНОТО РАЗБИРАНЕ ЗА ЖИВОТА Е СЪВСЕМ РАЗЛИЧНО ОТ ХРИСТИЯНСКОТО,ТЕ ПРОСТО НЕ СЕ ВПИСВАТ В НАШИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ НОРМИ И МОРАЛ.ТЕ СА ВЕКОВЕ НАЗАД В РАЗВИТИЕТО СИ И НЕ МОЖЕШ ГИ НАКАРА ЗА МИСЛЯТ КАТО НАС,ПО ДОБРЕ ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА
  • 5 Kristallnacht

    1 0 Отговор
    Да видим колко време ще им трябва на германците за да превърнат музеите в действащи фабрики за ислямски сапун.
  • 6 Карли

    0 0 Отговор
    Европейски полицаи били са шокирани- нормално е като не са ходили войници. За какво сте въоръжени бре некадърници- ежите се на източноевропейците, а се оставяте на маймуните да се гаврят с жените Ви. Трябва един ред на картечен пистолет и ще си строшат краката да бягат. Французите почват да се вземат в ръце. Наш гр. полицай утрепа една гнида и цяла Европа скочи- скачайте сега. Голям кеф.
  • 7 Някой си там

    0 0 Отговор
    Предлагам на всички организирани такива групи,да прегледат ТВ записите от хорото на Йорданов ден в Калофер и следващия път да се възползват от момента и да закачат някоя БЪЛГАРСКА ЖЕНА,докато нейния мъж играе на хорото!!!Нека пробват пословичната Българска ТОЛЕРАНТНОСТ!!!

    Коментиран от #8

  • 8 к2же

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Някой си там":

    пияни скачат в мръсната студена вода с усмивка, което подсказва, че не знаят, какво са направили 8 турчина по-нагоре в реката! Видеото е качено в тубата, как по време на хорото 8 човека с турски знамена се изхождат във водата, която отива към юордеците с гайдите - голям пример даде с Калофер...
  • 9 Адолф

    2 0 Отговор
    А я да отиде някой Европеец в техните държави и да се държи по този начин ..ще бъде екзекутиран на момента ........нямам думи
Новини по държави: