Last news in Fakti

18 Януари, 2016 21:56 1 013 3

Македонският парламент прие оставката на Груевски

  • македония-
  • избори-
  • оставка-
  • никола груевски-
  • бъдеще

Изборите ще се проведат на 24 април

Македонският парламент прие оставката на Груевски - 1
Снимка: БТА/ AP

Македонският парламент прие оставката на министър-председателя на западната ни съседка Никола Груевски.

След среща с лидерите на коалиционните партньори, бившият премиер заяви, че държавата е решителна в намерението си да сложи край на кризата, пише „Курир“.

Изданието пише още, позовавайки се на думи на Груевски, че изборите в Македония ще се проведат на 24 април тази година.

Според Никола Груевски Македония трябва да върви напред, защото държавата и гражданите прекалено дълго са били заложници на една деструктивна политика.

Груевски заяви на среща с лидерите от коалицията „За по-добра Македония“, че единственият начин Македония да се развие е волята на народа да бъде поставена пред личните интереси на политиците, пише македонското издание „Вечер“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чакала

    1 0 Отговор
    Абе има вид на ка..ут, лош човек, лукава усмивка, лъха лошотия отвсякъде, изглежда като шеф на всички македонски мафиоти
  • 2 Десислава Димитрова

    1 0 Отговор
    може да се обзаложим че ще спечели пак изборите :)!в македония има две основни политически партии извън албанските и двете са силно антибългарски.тази на груевски носи името на българската революционна организация в македония вмро,но няма нищо общо с идеите на тодор александров или иван михаилов :),а по скоро си пада по тито и партизаните,макар да се правят на десни.другите са същите по отношение на българия ,но се водят социалисти ,разбираи бивши югокомунисти,те дори не искаха да се отделят от сърбия :).ренегатска работа ,продажна и жалка,кво да се прави ,тва че сме рода се вижда и от нашите тукашни ренегати!
  • 3 ДОЛУ РУСИЯ ДОЛУ СЪРБИЯ

    2 0 Отговор
    Мазна пешка в руската геополитика, всички "македонски" политици са анти-българи,сръбски шпиони и мазни слуги на Русия !!!
Новини по държави: