Last news in Fakti

20 Януари, 2016 12:17 1 144 0

Сара Пейлин застана зад гърба на Доналд Тръмп за президент

  • сара пейлин-
  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • кандидат за президент-
  • републиканци

Бизнесменът от Ню Йорк обяви, че е горд да получи подкрепата на бившия губернатор на Аляска

Водещият кандидат за номинацията на Републиканската партия за президентските избори в САЩ Доналд Тръмп получи подкрепата на влиятелен политик Сара Пейлин. Тя е бивш губернатор на Аляска, а през 2008 г. участваше в изборите за президент като вицепрезидент на Джон Маккейн, припомня Си Би Ес. Републиканците обаче загубиха от кандидата на демократите Барак Обама.

На предизборен митинг в щата Айова Сара Пейлин попита ликуващите поддръжници: „Готови ли сте да подкрепите Тръмп?“.

„Ние сме готови за промяна. Тръмп е идеалният кандидат, който ще направи Америка отново велика. Той е човекът, който ще позволи на американските войници "да сритат задника на Ислямска държава"", каза пред събралото се множество Сара Пейлин.

От своя страна Доналд Тръмп обяви, че е горд да получи подкрепата на бившия губернатор на Аляска. Той описа подкрепата на Пейлин като „високо ценена и влиятелна сред републиканците“.

Това не е случайно Сара Пейлин минава за едно от лицата на „чаеното парти“, влиятелно консервативно ядро в Републиканската партия, припомня Си Ен Ен.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА