Last news in Fakti

19 Февруари, 2016 10:13 1 316 0

Доналд Тръмп отговори на папата с любов

  • доналд тръмп-
  • любов-
  • папата

Той заяви, че през 2002 г. може да е дал грешни сигнали за войната в Ирак

Доналд Тръмп заяви, че е готов да се срещне с папа Франциск по всяко време, съобщи Си Ен Ен.

През вчерашния ден папата отправи остри критики към кандидата за президентската номинация на Републиканската партия на САЩ, във връзка с неговата крайна реторика спрямо имигрантския проблем.

„Не смятам, че водя някаква борба с папата. Мисля, че той каза нещо много по-меко от това, което медиите представиха. Папа Франциск е прекрасен човек. Готов съм да се срещна с него на всяко място и по всяко време. Смятам, че той върши много добра работа“, заяви Тръмп.

Той коментира и излезлите записи на негово интервю в радио шоуто на Хауърд Стърн през 2002 г., в което той изразява подкрепа за войната в Ирак. Сегашната кампания на Тръмп се гради до голяма степен на отричане на инвазията в страната, започната от Джордж Буш.

В интервюто със Стърн на въпрос дали подкрепя евентуална война, индустриалецът заявява: „Да, предполагам“.

„Това беше вероятно първият път, в който ме питаха за тази война. В момента, в който войната започна, аз бях против нея. По време на онова интервю аз не бях политик. Може и да съм дал грешни сигнали“, заяви Тръмп.

„Мога да правя, каквото реша. Аз се разбирам с обществото. Обществото ме обича. Смятам, че съм политически коректен. Аз съм много чист човек и обичам чистотата“, допълни Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА