9 Март, 2016 13:15 1 593 1

Самолет с украинци на борда се разби край Бангладеш

  • самолет-
  • бангладеш-
  • украинци-
  • разби

Един човек е загинал, двама се издирват

Самолет с украинци на борда се разби край Бангладеш - 1
Снимка: БТА/ AP

Самолет с украински граждани на борда се разби край бреговете на Бангладеш, съобщи „Интерфакс“.

След инцидента бе съобщено неофициално, че пасажерите са руснаци, но според генералния консул на Русия става въпрос за украинци.

Транспортният самолет е бил на компанията „True Aviation“. На борда му са пътували четирима души.

Един е починал, а двама са в неизвестност. Полицията предаде, че самолетът Антонов Ан-26, е бил използван пренос на скариди от Кокс Базар до Джесор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 раптър

    0 2 Отговор
    Щом са украинци, правилно са казали, че са руснаци! Те са си Киевска Рус! Там майданофашистите са агресивното малцинство, подкрепяно от /Световния Терорист със жизнени интереси в целия свят/!Да пращат повече от тази измет терористическа към Ново русия че да се редуцира тази туморна метастаза-майданци в Украйна!Защото Путин ясно заяви виждането си-Бог праща терористи. мой дълг е да му ги връщам! С почистването с 10000-15000 укромайданофашисти, Украйна ще почне да диша по-леко!