25 Март, 2016 07:30 1 378 3

Европа има нужда от съюз с Русия

  • европа-
  • съюз-
  • русия

Според Силвио Берлускони такъв е реалистичен

„За да подсигури глобалната безопасност, Европа има нужда от съюз с Русия.“ Това бе заявено от бившия премиер на Италия Силвио Берлускони, цитиран от ТАСС.

„Съюзът с Русия е реалистичен и необходим. Руският президент Владимир Путин е отворен за диалог, макар и да съжалява за санкциите, които ЕС наложи, заради ситуацията в Украйна“, заяви Берлускони в интервю пред вестник „Матино“.

Според него изборът на политика на санкциите спрямо Русия, представлява „политическо късогледство“ на европейските лидери.

Берлускони смята, че стабилността в проблемните страни от Близкия Изток може да бъде гарантирана само чрез силни и авторитетни режими.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Така е

    3 2 Отговор
    Обаче нали САЩ точно това не искат. А има и доста човечета в ЕП и ЕК, които са си направо техни кадри. Рано или късно това взаимно изгодно обединение ще се случи, обаче много време ще мине до тогава.
  • 2 555

    3 2 Отговор
    Ами после Европа с кого ще плашат.Скакво ще оправдават надутите военни бюджети.Голяма част на тези военни става излишна и ще трябва да бачкат като останалите цивилни граждани.А някой да е видял на военен и полицай да му се работи......
  • 3 гост

    3 2 Отговор
    Тоя куку идиот , друга простотия не може да измисли .
Новини по държави: