Last news in Fakti

27 Март, 2016 16:55 3 878 11

Вълна от бежанци заплашва да залее България и Македония

  • българия-
  • бежанци-
  • македония

Гърция е предупредила двете страни за готвено нахлуване по техните граници

Гръцката полиция очаква нова вълна от имигранти, които може да се опитат да преминат през границите на съседните на страната Македония и България, съобщи „Sputnik News”.

Според гръцката телевизия Мега сред бежанците в лагера Идомени се разпространяват листовки, на които се посочват места за нахлуване по българската и македонските граници. Също така има разпространение на информация, че скоро гръцката граница ще бъде отворена и че бежанците ще могат да продължат по пътя си към Западна Европа.

Има съмнения, че тези информации се разпространяват от представители на неправителствени организации или анархисти. Македония и България са информирани за случващото се, като гръцката полиция в момента води следствие по случая.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 прост

    3 0 Отговор
    едно време, по бай тошово време - срещу нарушителите на държавната граница се стреляше. първо предупредителен изстрел, ако нарушителят продължи - се стреляше на месо. и съответно - награда за граничаря.
    сега така ли е? питам бе, прост съм.
  • 2 555

    3 2 Отговор
    Едно време имаше ДЪРЖАВНА граница.......Сега пазим някаква шматгенска ли,еврогейска ли беше....... и нямаш право да стреляш ,щото било грубо нарушение на европейските хуманни цености ...
    разбираш ли.

    Коментиран от #3

  • 3 незнайко

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "555":

    Сигурно разбира, но и аз не съм съгласен, да минават границата хора, които не са членове на ЕС. Защо тогава въобще имаме граница?
  • 4 Коча

    3 0 Отговор
    AK- 47
  • 5 Мишка

    3 0 Отговор
    Ква граница кви пет лева? Това граница отдавна е умрял кон.За да има граница трябва да има кой да я охранява а за тоя някой трябват пари.Що да даваме пари нека си минават то отдавна няма кво да украдат у тая държава всичко вече се открадна.Ше минат погледат погледат па кат видат колко сме зле може и някой лев да ни остават на тръгване за европата.

    Коментиран от #10

  • 6 БУ БАМ

    2 2 Отговор
    ДА ЗАПОВЯДАТ ПЪРВО ПРИ ДЕСА КОНЯ И FRV
  • 7 123

    2 0 Отговор
    никой не ще свине от най мирната религия...
  • 8 666

    2 2 Отговор
    Всичко е по един сценарий и цирка има един режисьор.
    Ако са ни предвидили в сценария няма мърдане,ще минат от тук.
    Освен ако Бойко не ни раздаде оръжието,което си е наша собственост/на българите/ и ръждясва в складовете
    или не първо да пита Меркел,че ще им спре паричките за обществените поръчки.
  • 9 Генади

    2 0 Отговор
    Ний запасняците чакаме да ни мобилизират по случая , че първо да изчистим мафията от парламента и после тръгваме към границата . Щото сега няма нито армия , нито полиция , нито служби , нито съд,нито прокуратура , има само една мафия и един умиращ народ .
  • 10 Да ама не

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Мишка":

    Едно е сигурно - откъдето минат всичко ..сират, а европейски "доброволци" и хуманисти ги хранят, но не чистят след тях...
  • 11 Вълкодав

    0 0 Отговор
    Спешно трябва да сложим стена по границата.
Новини по държави: