Last news in Fakti

18 Май, 2016 12:35 18 872 26

Тежка гавра с Реджеп Ердоган в Берлин

  • реджеп ердоган-
  • гавра-
  • берлин

Изобразиха го като Хитлер върху сградата на турското посолство

Снимка на турския президент Реджеп Ердоган, облечен като Адолф Хитлер, беше прожектирана на стената на турското посолство в Берлин, съобщи „Индипенедънт“.

Снимката беше прожектирана от германски артисти, в знак на протест срещу арестите на журналисти в Турция. До снимката бяха изписани и думите „Той се върна“.

На изображението Ердоган е представен с мустаците, характерни за Хитлер.

„Като германци, ние знаем какво става в началото на една диктатура. Приликите между началото на нацисткия режим и управлението на Ердоган са плашещи. Той постоянно предизвиква свободата на словото и преследва журналисти“, заяви Оливен Бийнковски, който е член на артистичната група.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ОЛХ

    2 6 Отговор
    Скъпи ганчовци, всичко ви е цъфнало и вързало в държавицата, та седите се занимавате с делата на комшиите.. Тая енергия за своето подобряване да бяхте насочили, цена нямаше да имате..

    Коментиран от #12, #17

  • 2 Гост

    3 3 Отговор
    Хайде сега Стояне обясни на всички как германците са заклети русофили и затова така са изтипосали твоя кумир
  • 3 ТТТТТТТТТТТ

    2 3 Отговор
    "ТО"стоянчо-деса сега ще оплаква своя бог-и ще проклина немците като недемократични--и че са платени от Путин...АЙДЕ "ТО"-да почват сълзите и сополите...
  • 4 Бай Коста

    1 2 Отговор
  • 5 goni

    1 0 Отговор
    Значи, значи ръц!:) Искрено вярвам че престъпниците, които са си позволили подобен акт съвсем скоро ще си получат заслуженото наказание!:) Всички знаят че Германското правосъдие за разлика от Българското служи единствено на Истината, Истината и пак Истината! Спокойно може да се закълнат не само в Библията, а и Корана!:) Да не говорим за Панча Тантра!:) Ама, това последното е тема на съвсем друг разговор!:)
  • 6 Vasik Atanasova

    4 1 Отговор
    ХИТЛЕР Е ГЕНИЙ А ЕРДОГАН Е ПАЛЯЧО
  • 7 kcaniba

    3 3 Отговор
    това е РУСКА агресия!!
    родната потурня да надигне писък!!!!
  • 8 Васил

    3 1 Отговор
    Не мога да разбера защо цял свят се занимава с един самодоказал се идиот.
  • 9 Волен Сидеров

    3 3 Отговор
    Кто прочетох заглавието -помислих ,че му го нач.кали.....язък тююю
  • 10 Румбо

    2 3 Отговор
    Имало още некастрирани(психически) германци,ама явно не са много....
    Колкото до баба Меркел-тя е в категорията на зомбираните.
  • 11 АЗ С ДЪЛГОТО ИМЕ

    3 4 Отговор
    Ами нормално е , и по-добре е да имаш министър председател като Хитлер, който да пази държавата ти от външни набези и тя да просперира, от колкото да е някоя заспала п-тка като Меркел, която да ти напълни държавата с бежанци и да е-е м...та на целия евросъюз.
  • 12 Goro Lafchi

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "ОЛХ":

    Скъпи потурко, нахлупи си феса, вземи ибрика си под мишница и приятно пребиваване в Анатолия.

    Коментиран от #16

  • 13 гошо

    0 0 Отговор
    Роска кво става е, аи в другиден вече сериозно
  • 14 Еркеч

    2 0 Отговор
    Големи тъпаци,сквернят паметта на Адолф с този, смешен , рязан пищов ,той Адолф не ги признаваше за хора.Глупачката меркел им напълни държавата с рязани,щот си нямаха достатъчно ,че и още.Ние сме им яли попарата 5 века ,нека да я ядат и германците сега.
  • 15 ЕРЕ

    2 1 Отговор
    скъсан си и коментарите ти са злобни. от глад сънародниците ти се запалват пред парламента, но тръгнал си да се радваш и да пишеш глупости. Скъсвате се да доказвате пословицата, че не е важно колко ви е зле, а важно е комшията да е зле. Той ердоган поне го критикуват и пародират, а твоя премиер даже не го упоменават.
  • 16 ОЛХ

    1 3 Отговор

    До коментар #12 от "Goro Lafchi":

    Ми не е зле съвета ти, скъпи ми ганъо, като се има предвид колко мощна икономика има при комшиите, а ти си на 1во място по мизерия и на последно по растеж.. Седи си и се радвай че имаш поне интернет, нищо че хладилника ти е празен.
  • 17 FR V

    2 5 Отговор

    До коментар #1 от "ОЛХ":

    Приятел, Ганьовци има колкото искаш - с лопата да ги ринеш.
    Става дума за това ,че Ердоган не е фен на демокрацията и затова няма как да не бъде критикуван.
    Тука разни руски хибриди се опитват да се правят на умни.Те винаги реагират първосигнално - който не е с Русия е лош .

    Коментиран от #18, #19

  • 18 гост

    2 2 Отговор

    До коментар #17 от "FR V":

    А не ти ли се струва, че американските хибриди тук реагирате първосигнално и който не е с вас, и против волята на САЩ е лош, и задължително русофил. ;) - Объркал си се, ама няма и да го разбереш:
    Просто има хора, които мислят малко по-задълбочено от вас и могат по-добре да анализират настоящето и прогнозират по-добре бъдещето, извън воплите за демокрация и равенство.
  • 19 Goro Lafchi

    1 2 Отговор

    До коментар #17 от "FR V":

    Казваш приятел на човек,който ни нарича "ганчовци",страната ни държавица. По всяка вероятност човека е изселник, който боготвори новата си родина-Турция и се отнася с пренебрежение към местото,където се е родил. И ти на този човек казваш приятел? Знаеш ли какъв си ти?
  • 20 Киро

    1 0 Отговор
    Само да напомня на оня ОЛХ - БВП ППП (Брутен Вътрешен Продукт на глава от населението спрямо покупателна способност) на Турция с "мощната икономика" и на "бедната" България е почти един и същ.

    ...и в този момент се затварят всички кариесни усти, бълващи глупости и кланящи се на малката Индия на югоизток от нас.
  • 21 гост нехибриден

    2 2 Отговор
    В САЩ няма равенство, има една граница на богатството над която демокрацията свършва. Демокрацията е за плебеите да не си въобразят че могат да правят друго освен рарешеното им. Така че и демокрацията не е много демокрация. Хората прибягват го насилствени методи когато лъжите не вършат работа.
    И да не забравяме че САЩ е страната закупила най-голямо количество боеприпаси за потушаване на евентуални безредици.
  • 22 ВЕСЕЛИН ЧОБАНОВ

    2 0 Отговор
    На всички защитници на Турция, на Русия, на САЩ искам да кажа няколко нещица! Ердоган, не е фен на демокрацията, това е неоспорим факт, ами Путин да не би да е? Ами САЩ...!? Всички са един дол дренки, начело с нашите управници - върхушката да е добре, а обикновенния гласоподавател да го духа! Като дойде време за избори - я ще ги излъжем нещо, я ще манипулираме вота и пак ще ни изберат за да се гушим! А ако изберат противниците ни, за нас пак ще има по едно парченце от тортата, както и ние им пускаме на тях като сме на власт!
  • 23 Бахмаамууу

    0 0 Отговор
    ЗигХайл Фрау Меркел... Рязания Х... юбер алес!
  • 24 БАЙ ГАН4О

    1 2 Отговор
    Не трябва да го прожектират .а да го зака4ат на стената с въже на врата
  • 25 Пращилка Турлакова

    0 2 Отговор
    Е айде сега ами той като изпрати манафите от лагерите в анадола не беше ли гавра, а пък и пари иска отгоре на това. то сигурно е защото и аз не разбрах за изнасилаванията, за които се тръбеше да ли се оплакват или се хвалят!?
  • 26 ЗИГЗАГ

    0 0 Отговор
    РОСЕНЕЕЕЕЕЕЕ :) Нищо не пишеш за това що руснаците не пуснаха дори и една точка за Поли Генова а пак ни занимаваш с чужди образи ;) ИЗДИШАШ РОСЕНЕ........ИЗДИШАШ
Новини по държави: