Last news in Fakti

31 Май, 2016 18:27 2 442 5

Нови сексуални нападения в Германия, арестуваха пакистанци

  • дармщат-
  • германия-
  • нападения-
  • арестувани-
  • пакистанци

18 жени са се оплакали от сексуални нападения над тях по време на музикален фестивал

Нови сексуални нападения в Германия, арестуваха пакистанци - 1
Снимка: БТА/ AP

Германската полиция арестува трима пакистанци, заподозрени в сексуални нападения над 18 жени, съобщи „Трибюн“.

Задържаните са търсещи убежище пакистанци на възраст между 28 и 31 години. Те са заподозрени, че са извършили престъпленията по време на музикален фестивал в град Дармщат, намиращ се в провинция Хесен.

Униформените разследват също така дали арестуваните са ограбили своите жертви.

Факти.бг припомня, че в началото на годината – в новогодишната нощ – стотици жени се оплакаха от сексуални посегателства над тях в Кьолн, като се появи информация дори и за изнасилени такива.

Това предизвика вълна на възмущение в Германия и Европа срещу мигрантите, търсещи убежище на Стария континент. Според очевидци огромна част от нападателите са били от Близкия изток и Африка.

Сексуалните нападения доведоха до протести в Германия, както и сериозна критика към политиката на отворени врати на Ангела Меркел. През 2015 година 1.1 милиона бежанци пристигнаха в страната. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 еврогейзери

    3 2 Отговор
    Хайде баба Яга да обяснява сега какви добри хора са пакистанските цигани и как бягат от война и трябва да ги приемаме и разселваме по квоти защото си нямаме наши.
  • 2 123

    2 2 Отговор
    не обичат свинско тези ,но се държат като свине, представители на най "мирната религия"
  • 3 шшш

    4 0 Отговор
    всички са от Азия и Африка--сега вече и Германци ще разберат на своя г.з ,какво става когато насила искат да ни принудят да търпим тези отрепки...ПАСМИНА сте не заслужавате и трошичка хляб,а само бой и да ви пратят на ...
  • 4 aни

    2 0 Отговор
    Всички криминални типове от мюсюлманските държави се изсипаха в Европа ! Истинските мъже от там , се сражават срещу ИДИЛ !
  • 5 КАТЪРА

    0 0 Отговор
    СИЧКО Е НАРЕД ТРЯБВА ДА СМЕ ЕВРОТОЛЕРАНТНИ...
Новини по държави: