Last news in Fakti

4 Юни, 2016 13:40 1 388 17

НАТО не е в състояние на Студена война

  • нато-
  • студена война-
  • русия

Той заяви, че Алиансът търси конструктивни отношения с Русия

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг заяви, че Алиансът иска да има по-конструктивни отношения с Русия.

„Ние следваме нашите международни ангажименти и спазваме Основополагащият договор Русия – НАТО. Ние вече не сме в състояние на Студена война“, заяви Столтенберг пред „Шпигел“.

Все пак той добави, че Русия продължава да действа все по-самоуверено. За това и НАТО продължава да заздравява своята отбрана по източните граници.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 goni

    2 2 Отговор
    Разполагането на ракетни комплекси в Румъния и Полша разбира се е част от договора с Русия! Руснаците много се зарадваха защото ще има кой да ги пази от Иранските ракети! Още повече ще се зарадват когато се разположат допълнителните танкови и мотопехотни части в Полша и Прибалтика! Най-много ще им хареса обаче, когато Украйна стане член на НАТО! Тогава вече няма да се говори за никаква "студена война"! Просто ще започне горещата! Няма да имат друг избор! Ще ударят превантивно! За да се стигне до този извод не е необходимо да си завършил Уест Поинт! Или, по-скоро е необходимо!

    Коментиран от #2

  • 2 onq s konq

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "goni":

    Добре е да правиш разлика между "РАКЕТЕН КОМЛЕКС" за нападение и "РАКЕТЕН ЩИТ за отбрана.Не че е задължително,но е желателно.И понеже непрекъснато тук се пише как руските войници щели да си пият бирата пред Белия дом и да се разплащат с рубли,редно е да се охладят горещите военнолюбиви руски тикви с подобаващи мерки за запазване на западните ценности.А русофилите нека си мислят че една руска армия може да бъде равностойна на разчитащата на 10 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ФИНАНСОВИ СРЕДСТВА ЗА ИНОВАЦИИ И ОБОРУДВАНЕ НАТО...ГОДИШНО ПРИ ТОВА!!!

    Коментиран от #4, #6, #12

  • 3 калъч

    3 2 Отговор
    """Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг заяви, че Алиансът иска да има по-конструктивни отношения с Русия"""".......На колене бе шнорхел--на колене пред ВЛАДЕТЕЛЯ Владимир.............
  • 4 ь 7777

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "onq s konq":

    Парите не изграждат у човека нито чест и достойнство-нито ги прави войници.Та за теб е актуална приказката"Свободата не е в салама бе Санчо..."

    Коментиран от #7

  • 5 ДИДО

    3 2 Отговор
    Тоя става вече досаден.Толкова е очевидно какво са намислили-че вече е обидно -е не сме толкова тъпи-колкото ви се иска.
  • 6 Монго

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "onq s konq":

    Драги ми смехурко, пиша ти през смях! Ти ли казваш кой каква разлика да прави, че бъркаш българското с унгарското знаме! Ти ли смешко, че беше писал, че Кадафи е бил ръководител на Ирак. Ти ли Незнайко, че мислиш страничните габарити на всички коли внос в САЩ за мигачи. Ти ли...

    Коментиран от #8

  • 7 onq s konq

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "ь 7777":

    Като видя ник изписан с цифри винаги си мисля че общувам с математик!И винаги се разочаровам естествено:)Само ще ни напомня,че ИМА ТАКИВА ОГРОМНИ НАЕМНИ/ЧАСТНИ/ АРМИИ ПО СВЕТА,че РЕДОВНИТЕ ИЗГЛЕЖДАТ ПРЕД ТЯХ КАТО ВЗВОД ИЛИ ОТДЕЛЕНИЕ!Това по въпроса че парите "не правят войници".И ще ми търсиш ти "чест и достойнство" при озверял от глад и недоимък индивид,който още като те зърне и си мисли като ти резне тиквата в тъмното колко ли кинта ще намери по джобовете ти?Пък ти пак си приказвай за салама на Санчо:)
  • 8 onq s konq

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "Монго":

    Монго ,за втори и последен път ти казвам -Пиши си с моя ник както си го правиш от време на време,отговаряй си на написаното-изобщо не ме бърка.Аз спокойно мога да пиша и без всякакво обозначение,защото думите ми НЯМА КАК ДА БЪДАТ СБЪРКАНИ С НЕЧИИ ДРУГИ.Аман от досадници ...:)

    Коментиран от #9, #10, #14

  • 9 Бай хой

    1 2 Отговор

    До коментар #8 от "onq s konq":

    Конь, ти откога взе да пишеш ве? Нали все преписваше, че даже и на изпити. С пари се купуват най лесно проститутки. Военната сила на платените армии е като платената любов. Уж професионална но не е съвсем любов и винаги е готова да изневери.
  • 10 янки дудъл

    2 2 Отговор

    До коментар #8 от "onq s konq":

    Е на Сорос отрочетата трудно можеш да ги сбъркаш.
    И понеже много искаш да пазиш"западните ценности" помисли с какъв ракетен щит ще се опазиш от Ердоган и всичките боклуци които американците натикват в Европа с помоща на Меркел по всички възможни маршрути.
    САЩ са враг на Европа и нейните ценности много по голям от Путин.
    Унгарците вече посочиха официално Сорос като проводник на тази политика и е крайно време светът да се изправи срещу САЩ и да спре тази човеко ненавистна политика на войни и милиардни разходи за въоръжаване.
    Защото уж руснаците били лоши но САЩ имат по голям военен бюджет от останалите 10 най мощни държави взети заедно.
    Това е истината цифрите ясно говорят кой е истинската заплаха за мира и хората по света.
  • 11 Kcaniba

    2 2 Отговор
    НАТО е една фикция
    един булдог
    една бухалка
    ФАЩ замахват снея, или насъскват булдозгчетата върху слабите и неугодните!!!
    Войната е гореша от поне 20 години, напишете в гугл нато и оперциите на нато!!!!
    нато е един подъл инструмент, изпълняващ външната политика и волята на тези, които управляват света, зъздали своите удобни гнезденца във фащ!!!
    ало, БеНВето как е? Куца ли като теб?))))
  • 12 Наско

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "onq s konq":

    От политика не разбираш,от военно дело също като ти четох глупостите за БМВ и при колите хич те няма.
    Не те знам с какво мислиш да си изкарваш хляба,дано поне там да си малко по добър,че от глад ще умреш като спрат мама и тате да те хранят.
  • 13 tost

    2 2 Отговор
    Днес Коня ,отново „страда “ от раздвоение на личноста(че други му ползват ника) :))))
  • 14 Монго

    1 2 Отговор

    До коментар #8 от "onq s konq":

    Монго не пише с твоя ник. Достатъчно се излагаш сам. Пък и аз нямам твоя талант на простеене.

    Коментиран от #15

  • 15 onq s konq

    2 3 Отговор

    До коментар #14 от "Монго":

    Има едно нещо което се казва "желязна логика" Монго и в случая е,че ТИ ВИНАГИ СЕ ПОЯВЯВАШ НЕПОСРЕДСТВЕНО ДО "НЕЩОТО" НАПИСАНО С МОЯ НИК-точно като муха на лайно!Като прибавим и очевадно изкуствените "правописни грешки" и дебилски начин на изразяване/ТОЛКОВА СИ МОЖЕШ В КАМУФЛАЖА/-все неща предостатъчни "да ме опозорят" според русофилската ти суроватка-картинката става повече от ясна и слънчева.И ти казах веднъж-НЕ СИ МИ НА НИВОТО да ми скачаш със психопохвати и "интелектуални капани" на живеещ в крайните квартали -И ПАК ПРОДЪЛЖАВАШ!Е няма те питам ЩО,понеже знам че ше ми кажеш "ОТИ НЕМО СЕ ЗАПРА":)Аре да те няма,че почва да ме хваща яд що ти отделих толко време.

    Коментиран от #16

  • 16 Монго

    2 2 Отговор

    До коментар #15 от "onq s konq":

    След твоя пост под номер 2, моя е едва шести. До тук с "желязната" ти логика. Относно самовнушението, натрапчивата фикс идея, че някой е Ти, а Ти си Той...,ми за това състояние си има точно определени лекари.

    Коментиран от #17

  • 17 сссссссссссссссссссссссс

    3 2 Отговор

    До коментар #16 от "Монго":

    Параноята го пердаши тотално Кончето.Страх го е, да не се върнат комунягите-че пак ще му национализират имаществото-ама тоя път ще има и в лагери-до 9 коляно..
Новини по държави: