Last news in Fakti

7 Юни, 2016 19:19 2 290 0

Втори български автомобил пострадал при взрива в Истанбул

  • истанбул-
  • взрив-
  • атентат

Данни за собствениците за момента няма

Втори български автомобил пострадал при взрива в Истанбул - 1

Втори български автомобил е пострадал при днешния атентат в Истанбул. Това съобщи за bTV студентът по журналистика Джантай Коджаюмер.

Той е успял да заснеме как органите на реда откарват с „паяк” колата със софийска регистрация от мястото на инцидента. По-рано днес турски медии запечатаха и друг български автомобил, но с бургаска регистрация, край мястото на експлозията.

Данни за собствениците им и тяхното състояние няма. Турските власти не разпространяват списък с пострадалите при инцидента. Както Факти.бг писа от МВнР обявиха, че не разполагат с данни за пострадали наши сънародници при експлозията. 

Причината е, че у нас регистрациите на автомобили са в пъти по-изгодни. По документи собствениците на превозните средства са българи, а чужденците ги управляват с пълномощно.

От МВР отказаха каквато и да е информация по случая с двете български коли до мястото на атентата в Истанбул.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: