Last news in Fakti

3 Юли, 2016 18:11 1 345 1

Присъди за бежанци в Унгария

  • унгария-
  • присъди-
  • бежанци

Те са осъдени за нелегално преминаване на границата

Унгарски съд издаде присъди на 10 имигранти, заради нелегално пресичане на границата, съобщи „Ройтерс“.

Те са получили присъди между 1 и 3 години за нелегално пресичане на границата по време на бунт през септември 2015 г., след като беше издигната ограда по границата на Унгария със Сърбия.

Само дни преди инцидента в страната бе въведен нов закон, правещ незаконно преминаването на границата по време на размирици.

Осъдените са сирийски бежанци. Те са били задържани по време на сблъсъци на голяма тълпа с граничната полиция. След излежаване на присъдите на тях ще им бъде забранено да преминават унгарската граница в продължение на няколко години.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бббббб

    1 0 Отговор
    Браво!Това са закони.А,не като при нас храна и дудуци на корем,за да им е по- лесен и привлекателен престоя.
Новини по държави: