Last news in Fakti

8 Юли, 2016 08:21 2 824 4

Вижте стрелеца срещу полицаи в Далас

  • далас-
  • полиция-
  • стрелба
Вижте стрелеца срещу полицаи в Далас - 1

Полицията на Далас разпространи в своя блог в Туитър снимка на заподозрения снайперист срещу полицаи в центъра на града.

Снимката е на чернокож мъж с брада, облечен с тениска в камуфлажен цвят.

„Това е един от тях, който ние подозираме. Моля, помогнете да го намерим“, призова полицията. В своя страница във Фейсбук полицията потвърждава, че двама снайперисти са открили огън срещу полицаи. Четирима служители на реда са убити, а други шестима са ранени. Част от тях са в критично състояние, съобщават служители на реда.

Стрелбата стана по време на протест срещу полицейското насилие. В редица американски градове се проведоха демонстрации срещу последните две убийства на цветнокожи в щатите Луизиана и Минесота.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Главния Редактор

    2 0 Отговор
    „Това е един тях, който ние подозираме. Моля, помогнете да го намерим“ - като ползваш гугъл преводач, без ти да го редактираш, полицията в Далас заговаря на езика на учителя Йода :)))
    По-сериозно, господа "журналисти".
  • 2 Нафарфорий

    0 0 Отговор
    Вярно, че има и пекани чернокожи, но болшинството от тях, особено тези, които живеят в гетата те псуват и обиждат само, защото си бял!
  • 3 Чопър

    0 0 Отговор
    Каквото повикало такова се обадило.

    Коментиран от #4

  • 4 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Чопър":

    Ти да не си циганин?