Last news in Fakti

9 Юли, 2016 09:26 1 108 0

Стрелецът от Далас имал и експлозиви

  • далас-
  • сащ-
  • стрелец-
  • чернокожи-
  • експлозиви-
  • бомба

След обиск на къщата му полицията открива оръжия и материали за бомба

Материали за направата на бомба, пушки, боеприпаси и военно списание са били открити в къщата на заподозрения за стрелбата в Далас Мика Джонсън, съобщи Би Би Си, като се позова на информация от полицията.

Пет полицейски служители бяха убити, а седем ранени в четвъртък по време на протест срещу убийството на чернокожи от полицията.

25-годишният ветеран от Афганистан беше ликвидиран с взрив, след дълги преговори в центъра на Далас, които не дадоха резултат.

Той е живеел с майка си в предградие на града. При обиска на къщата, полицията открила материали за направа на бомби, бронежилетки, пушки, муниции и списание за бойна тактика.

Пет дни преди стрелбата в Далас той публикувал гневен пост срещу белите във социалната мрежа Фейсбук, на страницата на черната националистическа организация "Black Panther Party Mississippi". Групата във Фейсбук има над 200 членове.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА