Тема: Украйна

11 Август, 2016 18:51 2 324 15

САЩ зад Украйна

  • сащ-
  • русия-
  • украйна

Вашингтон няма доказателства, подкрепящи руските твърдения

От САЩ заявиха, че на този етап няма доказателства, които да подкрепят твърденията на Русия за планирано украинско нахлуване в Крим. Това бе заявено от посланика на САЩ в Украйна Джефри Паят, цитиран от „Ройтерс“.

Той допълни, че санкциите срещу Русия, заради анексията на Крим ще останат в действие, докато територията не бъде върната на Украйна.

През вчерашния ден руският президент Владимир Путин заяви, че украински спецчасти са подготвяли атентати в Украйна.

„Русия често отправя безпочвени обвинения срещу Украйна, за да отклони вниманието от собствените си незаконни дейности. Вашингтон до този момент няма доказателства, които да обосновават руските твърдения за нахлуване в Кирм, които бяха опровергани от Украйна“, написа Паят в социалната мрежа Twitter.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай хой

    2 1 Отговор
    Те май нямаха информация и за нахлуване в Сирия.

    А хо едно време имаха информация че садам имал не знам какно си оръжия.Та трябва да променим фразата "лъже като дърт циганин" на " лъже като дърт американски посланик".

    Коментиран от #6

  • 2 dp1234

    1 1 Отговор
    Най-много ме дразни че дори не си правят труда да измислят правдоподобни оправдания, които поне малко от малко да звучат смислено и логично... Има 2-ма загинали руски служители от ФСБ при операцията по предотвратяването на терористичния атентат планиран от украинските служби, във Youtube може да видиш видео с боеприпасите и т.н които са задържани https://www.youtube.com/watch?v=M42gcp4_XTc
    Що за нагъл трябва да си за да кажеш че няма доказателства и твърденията са безпочвени!?!??!?!
  • 3 onq s konq

    1 1 Отговор
    След като в НАТОВСКА ДЪРЖАВА ПРИЕТА ЗА ЧЛЕН С ГЛАСОВЕТЕ НА ПРЕОБЛАДАВАЩАТА ЧАСТ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ВЪЗХВАЛЯВАТЕ ПРОТИВНИКОВА РУСИЯ,ЗНАЧИ СТЕ ПРОДАЖНИЦИ ПО СЪВЕСТ И ДУША!И тук не става дума дали САЩ са безгрешни относно външната си политика,а говорим ЗА СТОЖЕРА НА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ ДЪРЖАВИ,ПРОТИВОПОСТАВЯЩИ СЕ НА МИЛИТАРИСТИЧНА РУСИЯ!

    Коментиран от #7, #11

  • 4 гост

    1 1 Отговор
    Наглия и другите нагли като него ще си го получат най-накрая, ама тва ще стане догодина. И тогава да ги видим ква песен ша пеят тъпите кравари, ще е нещо средно между молби и хленчене. А пък в Украйна ще се направи един светкавичен преврат, на Потрошенко и другите предатели ша им разкажат играта ако не успеят да избягат навреме и бак ще има братски прегръдки между народите.
  • 5 Стоилов

    1 1 Отговор
    Гадни са Американците, да знаете.
    Никъде не ги обичат, дори те им сервират.
  • 6 кроко

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бай хой":

    ако превода е правилен, американеца е прав! Щото наистина едва ли украинците толкова много ги е напекло лятното слънце, че да си въобразяват че ще постигнат нещо, каот нахлуят в Крим!

    Само че Путин не обвинява Украйна в намерение да нахлуе в Крим, а в организиране на терористични актове в Крим. Така че наистина израза трябва да бъде "лъже като дърт американски политик"
  • 7 Goro Lafchi

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    Ег@ти подкования краварски трол!
  • 8 Марио Ангелов

    1 0 Отговор
    Украйнците чупят тъпомера !? Ще воюват с Русия!?

    Коментиран от #9

  • 9 onq s konq

    0 2 Отговор

    До коментар #8 от "Марио Ангелов":

    Хаха!Че кой не може да воюва с Русия?...с АДЕКВАТНО американско оръжие:)
  • 10 kcaniba

    1 0 Отговор
    САЩ зад Украйна
    с вазелин
    памперси
    демагогия
    демонкрация
    ...................
  • 11 Бай хой

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    А ве ти дори не си конь а най обикновен катър. Га си чул някой във България да е гласувал за членство в нато та дори се изтропа и с гласовете на преобладаваща част от населението.
    Да се проведе референду за членство в нато и да видиш как за членство ще гласуват само деси, стоян и онова нещо без ник и аватар.

    Коментиран от #12

  • 12 onq s konq

    0 2 Отговор

    До коментар #11 от "Бай хой":

    Еса щи обясня нещата "по хойски",щото нормално-интелигентни обяснения не са за твоята тиква:1/Провеждането на референдум става след специална разрешителна процедура,като РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ НЕГО НЯМАТ НИКАКВИ ЗАКОНОВИ ПОСЛЕДСТВИЯ,А САМО ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ХАРАКТЕР.Евентуално тия резултати могат при добра воля да се дебатират в НС,да се напише проектозакон,пак дебати между първо и второ четене и ако накрая след внасяне на съответните изменения и допълнения въпросният проектозакон стане истински закон,влиза в сила след публикуването в Държ.вестник.2/НОРМАЛНАТА ПРАКТИКА в България и останалият бял свят е влизането и излизането в разни алеанси и оси да става СЛЕД ПРЕДЛОЖЕНИЕ НА ПАРЛАМЕНТАРНО ПРЕДСТАВЕНИТЕ ПАРТИИ,изготвя се съответния текст в съответните комисии и се ПОДЛАГА НА ГЛАСУВАНЕ В ПАРЛАМЕНТА,след което се приема или отхвърля!Така че лично теб и другите никой няма да ходи да ги пита за каквото и да е,защото с гласа си/ако си гласувал изобщо/ СИ УПЪЛНОМОЩИЛ СЪОТВЕТНАТА ПАРЛАМЕНТАРНО ПРЕДСТАВЕНА ПАРТИЯ ДА ТЕ ПРЕДСТАВЛЯВА!Пък ако си гласувал за "бирената партия" примерно,ходи си бий камшика.Ако и сега не разбираш кво ти пей петела,вдигам ръце от тебе...:)

    Коментиран от #13, #14, #15

  • 13 кроко

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "onq s konq":

    И сам коня е войн! Кефиш ме конче, другите тролове си мълчат, ама ти си рядко заоблен и упорит!
  • 14 Бай хой

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "onq s konq":

    съвсем по герберастки и по дпсарски пропускаш Конституцията на Република България. Там ясно е определено че за промени на някои закони задължително трябва да се мине през референдум, а за промени на самата Конституция е нужно свикване на ВНС.

    Е това не е удобно на окупаторите колонизатори и затова те газят Българщината и се гаврят с основният Български закон чрез марионетките си от ДПС и производни, БСП и производни, НДСВ, гейрб, патриотичният предателски фронт. Да не забравяме че в терористичният агресивен блок нато ни натресоха комунистическата издънка соломон пъсев и въртиопашката седефчов.А лидерът ти боко тиквата е протеже на същия този седефчов.
  • 15 Goro Lafchi

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "onq s konq":

    "влизането и излизането в разни алЕанси и оси да става"-ти имаш ли седми клас, ама завършен?
Новини по държави: