Last news in Fakti

23 Октомври, 2011 14:37 2 408 1

Кадафи е загинал от огнестрелна рана

  • кадафи-
  • аутопсия
Кадафи е загинал от огнестрелна рана - 1
Развалините на град Сирт - Снимка: ЕРА/БГНЕС

Бившият либийски лидер Муамар Кадафи, който бе убит в четвъртък в Сирт при още неизяснени обстоятелства, бе аутопсиран днес. Това съобщи говорителят на Военния съвет в град Мисрата Фатхи Бачага, цитиран от АФП.

Аутопсията бе извършена сутринта. Не се предвиждаше такава. Но Триполи го поиска и ние искаме да постъпим коректно, добави той.

Либийският лекар, извършил аутопсията на Муамар Кадафи, потвърди, че той е убит от огнестрелна рана.

"Кадафи е загинал от огнестрелна рана", се казва в заключението на лекаря, без да се уточняват повече подробности. Докладът с данните от аутопсията ще бъдат изпратени в главната прокуратура. "Всичко ще бъде разкрито, няма да има никакви тайни".

Аутопсията беше извършена тази нощ в една от моргите на град Мисрата, разположен на около 200 км източно от столицата Триполи. Тялото на Кадафи отново ще бъде изложено в хладилна камера за съхраняване на месо, намираща се на един от пазарите в град Мисрата.

 

Информация на БГНЕС


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    i tova mu e malko na taia gad