Last news in Fakti

6 Ноември, 2011 16:20 1 213 0

Папандреу: Първо споразумение, после оставка

  • папандреу-
  • гърция

Гръцкото социалистическо правителство изключва оставка на Георгиос Папандреу, преди да бъде сключено споразумение между партиите за съставяне на нов коалиционен екип и да бъде определен нов премиер. Това предаде АФП, позовавайки се на източник от гръцкото правителство.

Не може и въпрос да става за оставка без споразумение за правителство, защото би се получил вакуум във властта. Най-напред партиите трябва да се споразумеят и да се определи нов премиер, уточнил източникът. Той подчертал, че правителството би искало споразумението да се сключи днес (неделя) и припомнил, че през последните дни Папандреу непрекъснато е повтарял, че е готов да отстъпи мястото си, след като неговият екип предаде щафетата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА