Last news in Fakti

1 Януари, 2017 16:38 1 703 2

Вместо селфи с крокодил - болезнен спомен от ухапване

  • крокодил-
  • селфи-
  • ухапване-
  • тайланд-
  • као йай

Пострадалата французойка била на посещение в тайландски национален парк

Вместо селфи с крокодил - болезнен спомен от ухапване - 1
Снимки: Matichon

Крокодил ухапа французойка, която имала глупостта да обърне гръб на кръвожадното влечуго, за да си направи селфи с него, съобщава британският вестник "Метро".

46-годишната жена е била приета в болница, след като крокодилът я захапал за бедрото, възползвайки се от факта, че туристката се намира в непосредствена близост до него.

Вместо селфи с крокодил - болезнен спомен от ухапване

Инцидентът е станал на територията на най-стария национален парк на Тайланд — Као Йай. По време на разходката си из парка, пострадалата и нейният съпруг забелязали влечугото да се припича на слънце в езерото.

Те пренебрегнали многобройните предупредителни знаци и тръгнали по пътеката, водеща към езерото, за да се снимат, разказва управителят на Националния парк пред местния вестник Matichon.

Снимки показват как служители на парка носят неразумната французойка далеч от езерото. На кадрите се вижда, че кракът ѝ е превързан.

Вместо селфи с крокодил - болезнен спомен от ухапване

Вместо селфи с крокодил - болезнен спомен от ухапване


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нуезнайко

    3 0 Отговор
    Откачалките никога няма да свършат.
  • 2 ку ку фен

    5 0 Отговор
    Явно да се катерят по влаковете и през телата им да преминава високоволтово електричество вече не е актуално . Тенденцията ще е :"селфи с крокодил". Мотото на селфито ще е :"Красив съм ,като крокодил и почти толкова умен"...Зелеее! Щрак...