Last news in Fakti

8 Февруари, 2017 18:00 1 730 1

Европа блокира Балканския маршрут за имигранти

  • европа-
  • бежанци-
  • балкански маршрут

Това стана ясно след среща между представители на 13 европейски държави

Европа блокира Балканския маршрут за имигранти - 1
Снимка: БТА/АP

Министрите на вътрешните работи и отбраната от 13 европейски държави са взели решение да държат Балканския маршрут на бежанците затворен, съобщи „Катимерини“.

Те са подкрепили нови мерки, с които да се гарантира ограничения достъп на имигрантите до маршрута по суша от Гърция към Европа. Австрийският вътрешен министър Волфганг Суботка и министърът на отбраната Петер Доскозил обявиха, че са решили през април да предвижат план за маршрута по Западните Балкани.

В срещата са участвали представители на Чехия, Хърватия, Сърбия, Унгария, Полша, Румъния, Словакия, Словения, Албания, Македония, Гърция, Косово и Австрия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЪРП

    5 0 Отговор
    И ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЕВРОПЕДЕРА*ТИТЕ СЕ ИЗГАВРИХА С БЪЛГАРИЯ ,ВСЕ ЕДНО ТЯ НЕ СЪЩЕСТВУВА И НЯМА НИКАКВО ОТНОШЕНИЕ, КЪМ ПЪТЯ НА МИГРАНТИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Новини по държави: