11 Февруари, 2017 14:56 2 423 6

Орбан с бясна атака срещу Сорос

  • виктор орбан-
  • джордж сорос-
  • бежанци

Унгарският премиер смята, че организацията на милиардера причинява бежанската вълна в Европа

Виктор Обран оправи тежки атаки срещу организацията на милиардера Джордж Сорос, съобщи Fox News.

Унгарският премиер обвини Сорос, че стои зад вълната от бежанци в Европа и се опитват да окажат политическо влияние в страната. Самият милиардер е роден в Унгария.

„Големи хищници плуват в тези води. Това е трансграничната империя на Сорос. Те имат много пари и международна тежка артилерия. Неприятно е това, че те тайно и с чуждестранни пари се опитват да влияят на политиката в Унгария. Организацииите на Сорос, който е от унгарски произход, са отговорни за вълната от стотици хиляди мигранти към Европа". И това става срещу волята на унгарското правителство и гражданите.

Разбира се ще приеме истинските бежанци. Всички ужасени германци, холандци, французи, италианци - политици и журналисти, тези, принудени да напуснат домовете си християни, които са загубили своята Европа в собствения си дом, ще го намерят отново при нас. Това е истинска помощ“, заяви Орбан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 no name no face no number

    30 0 Отговор
    Браво само така
  • 2 jambazina

    28 0 Отговор
    Искаме и ние такъв премиер!
  • 3 Хараламби

    25 2 Отговор
    Англия не случайно излиза от ЕС...
  • 4 Хасан

    1 9 Отговор
    Аз пък очаквам" унгарска пролет "!!Ще види Орбан Акули от Уолстрийт в Балатон
  • 5 Реалист

    7 0 Отговор
    Със закон да се забрани на притежателите на милиони да влизат в политиката - или в политиката или в бизнеса. Такова животно като милионер - политик който да не мисли за собствената си изгода няма. Още по-вече милиардер... Сорос е един от многото примери за евреин загадъчно забогатял за "една нощ".
  • 6 шшш

    2 0 Отговор
    никой не ще изроди у дома , тези така наречените имигранти ги видяхме в действие в Ислямска държава ,всички са боклуци и половина ,идват за социалните и да извършват терор. Това го могат най добре. Разбира се като ги попиташ нещо те веднага отговарят -Исляма е мир..
Новини по държави: