Last news in Fakti

2 Март, 2017 01:00 13 953 3

Бащата на Виаграта слага край на преждевременната еякулация

  • виагра-
  • секс-
  • еякулация

Д-р Майк Уайли, който беше част от екипа, който изобрети Виаграта през 90 – те години на миналия ХХ в., сега е открил лекарство, което да се справи с преждевременната еякулация, съобщава в. „Дейли мейл“.

Той прогнозира, че спреят, създаден да удължи удоволствието от секса при милиони ще се превърне в следващия хит. Преждевременната еякулация засяга деветима от всеки десет мъже. Много от тях не търсят помощ за проблема, а когато го направят, обикновено им се предписват антидепресанти.

Има само едно хапче за подобен проблем, което обаче е доста скъпо. От друга страна спреят, наречен Фортацин (Fortacin), ще е достатъчно евтин и достъпен за повече хора. В опити някои мъже, използвали спрея преди секс, са издържали до 10 пъти по-дълго.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 44магнум

    21 2 Отговор
    Докато беме млади беше по час и половина,ама одъртеваме :(
  • 2 XXL

    16 2 Отговор
    Абе, като пикаем още малко и ще си намокрим обувките, ама иначе още върши работа. Ще видим догодина като мина 70-те дали все още ще е така. Пък и Виаграта не е чак толкова скъпа, ако требе и това ще го купим, само приложение да има, че то жените по-рано им минава мерака.
  • 3 Грую

    18 0 Отговор
    На три мастики съм като пътническия влак Цар Самуил - Горна Оряховица.
Новини по държави: