Last news in Fakti
  Тема: Украйна

6 Март, 2017 01:15 1 119 8

МВФ отпуска на Украйна още милиарди

  • мвф-
  • милиарди-
  • украйна

Постигнато е споразумение между експерти

Експерти от Международния валутен фонд са се споразумели с Украйна за превеждането на нов транш от програмата за финансова помощ, съобщи РИА Новости.

Парите могат да бъдат преведени през втората половина на този месец. Консултациите са били проведени на експертно ниво. Сега специалният доклад трябва да бъде одобрен от директорите на организацията.

Украйна вече е получила три транша на стойност от $ 7.7 млрд. Последният беше изплатен през миналата година. През тази година страната очаква транш от $ 5.4 млрд. В бъдеще страната може да получи още $ 1 млрд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    1 13 Отговор
    Публикувано във факти.бг: МВФ отпуска на Украйна още милиарди , на пук на всички тролове с червена боя от Факти бг , аз кАзвах ли ви че западното демократично общество няма да остави Украина без подръжка и ще ипомогне да хфане рпавилния път на развитие. Пукайте се от яд сега хохлофоби и русофли долни. Защо не коментирате тук , глЪтнахте ли си продажните езици ?
  • 2 No Kcaniba

    12 1 Отговор
    Че то какво има за коментиране? Поредното канарче, на което отпускат помощ от няколко трохи, а ще трябва да връща цяла филия!

    Коментиран от #3

  • 3 Kcaniba

    2 9 Отговор

    До коментар #2 от "No Kcaniba":

    Ще ги върне по лека . лека ти не се бой , я вмж кво правят гърците
  • 4 Americanec

    10 1 Отговор
    Сега като не можаха да опоскат Украйна с марионетен режим и цветни революции, МВФ ще си свърши работата с тия заеми. На другия ден ще се събудят украинците и ще разберат че всички доходоносни и възлови отрасли и предприятия вече са изкупени на безценица и са западна собственост. Справка - България.

    Коментиран от #5

  • 5 кроко

    5 2 Отговор

    До коментар #4 от "Americanec":

    Тя и Гърция отдавна върви по този път: дават им "помощи" в замяна на мерки, които ги съсипват икономически и така унищожават конкуренцията или пък я изкупват за безпари. Със заемите на тиквата и ние вървим на там, само дето у нас няма много за крадене вече, но важното е да ни държат изкъсо.
  • 6 Бай хой

    2 2 Отговор
    Заглавието не е коректно. Не отпускат още милиарди, а щели да преведат вече отпуснатите. Ферштеен?
    И кой трябва да се радва? Може би Русия която най вероятно ще поюучи част от дълга на усрайна? Или усраинците ще си платят за природен газ и паричките пак там.

    Коментиран от #8

  • 7 ТТТТ

    4 1 Отговор
    След като специалистите с висше образование бъдат засмукани в САЩ, Англия и Германия, МВФ ще прекрати отпускането на помощи!
  • 8 Sergiy

    0 3 Отговор

    До коментар #6 от "Бай хой":

    много се притесняваш за Украйна, момче, или си 24/7 само че с остарели методички, сигурно "поща" закъснява или си в дъно на йерархия на "информационни войска" на московия или и двете ;)
Новини по държави: