Last news in Fakti

11 Март, 2017 14:59 2 147 45

Украйна: Против сме признаването на документи от Донбас

  • украйна-
  • донбас-
  • документи
Украйна: Против сме признаването на документи от Донбас - 1

Украйна категорично осъжда и не признава приемането от Кремъл на указ за признаване на така наречените документи, издадени в някои региони на Донецка и Луганска област в Украйна. Това се посочва в официална позиция на украинското министерство на външните работи.

Де факто това е признаване на контролираните от Русия нелегитимни органи на властта на окупираните украински територии в Донбас.

Руската страна отново нарушава държавния суверенитет и териториалната цялост на Украйна, международните си задължения, фундаментално нарушава Минските споразуменията.

Призоваваме нашите международни партньори да засилят натиска върху Русия с цел изпълнение от нея на Минските споразумения и връщане на Кремъл в полето на международното право.

На 20 февруари 2014 година Руската федерация започна въоръжена агресия срещу суверенна държава Украйна.

Изминали са три години от коварното нападение от страна на съседна държава, която е поела задължението да зачита суверенитета и независимостта на Украйна и, съгласно Будапещския меморандум от 1994 година, е била един от гарантите на сигурността и териториалната цялост на Украйна.

Въпреки че Революцията на Достойнството ясно потвърди желанието на украинския народ да изгражда европейска, демократична и просперираща Украйна, Кремъл се опита да лиши украинците от правото самостоятелно да определят собственото си бъдеще. Русия започна планирана военна операция, която впоследствие доведе до временна окупация на АР Крим и гр. Севастопол и кръвопролитията в Донбас.

С действията си, Русия предизвика основаващия се на ценностите световен ред, като се опита да съживи геополитическите конструкции от миналото, в които доминира правото на силата и разделянето на зони на влияние.

Ужасни цифри характеризират тази безпринципна война на Кремъл срещу украинския народ: над 9800 души са загинали, близо 23 000 са ранени, почти 1 милион. 800 хиляди са преселени по принуда. Държавата-агресор е превзела 7,2% от територията на Украйна, където в окупация и безкраен терор живеят милиони граждани на Украйна. Не се контролира от украинското правителството и част от украинско-руската държавна граница дълга 409,7 км, през която Русия постоянно изпраща към Украйна нови наемници, оръжия и амуниция.

В окупирания Крим, затворен за всякакви форми на международен контрол и мониторинг, системно се нарушават основните права на човека, от което страдат, на първо място, украински активисти и коренното население на Крим – кримските татари. Без основание се задържат и се вкарват в затвора граждани на Украйна, безследно изчезват активисти, заплашват се техните семейства и приятели. Представителният орган на кримските татари – Меджлис е забранен.

Русия продължава да подклажда конфликта в Донбас, изпраща в неконтролираните от Правителството на Украйна територии редовна войска и наемници, предоставя на боевики и терористи модерни оръжия и военно оборудване.

Отказът на Русия от Минските споразумения подкопава усилията на Украйна и на международната общност, насочени към деескалация и стабилизиране на ситуацията в региона. Пропагандата на Москва не познава граници на лъжи, измами, фалшификации, подмяна на понятията. Човешкият живот няма никаква стойност за агресора. Руските структури многократно са наблюдавани при намесва във вътрешните работи не само на Украйна, но и на други суверенни държави. Агресивната политика на Руската федерация – това е заплаха за целия световен ред.

Украйна е благодарна на всички партньори за тяхната подкрепа и единство. Приемайки Резолюции на Генералната Асамблея на ООН "Териториалната цялост на Украйна" и "Състоянието на човешките права в АР Крим и град Севастопол (Украйна)," светът ясно каза "не" на нарушаване на териториалната цялост и суверенитета на независима държава, осъди окупатора и потвърди ангажимента си относно спазването на правата на човека. Въвеждайки лични и секторни санкции, големите сили в света се обединиха срещу своеволието на държавата-агресор и нейното незачитане на международното право.

Достойна и безалтернативна реакция на международната общност е запазване на солидарността с Украйна в нейното противодействие на руската агресия чрез усилване на политическия, дипломатическия и икономическия натиск върху държавата-агресор. Русия трябва изцяло да изпълни своите задължения по мирното уреждане на конфликта в Донбас, поети по време на подписването на Минските споразумения, незабавно да спре нарушенията на правата на човека и основните свободи във временно окупираните от нея територии, да освободи украинските заложници и политически затворници, да спре окупацията на Кримския полуостров. Единствено връщането на Руската федерация в полето на международното право ще гарантира мира и стабилността на Европейския континент, както и премахване на заплахата от хаос и доминиране на сила в международните отношения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 юрист

    9 27 Отговор
    Подкрепям съдържанието на цялата статия. Дано то да бъде включено в обвиненията на Украйна срещу русия в МНС.

    Коментиран от #5

  • 3 2018

    27 12 Отговор
    Нека само да мине световното 2018.
    След това е въпрос на време Левобережието на Днепър, Одеса и Приднестровието да станат Субъекты Российской Федерации

    Коментиран от #8

  • 4 Russia

    13 7 Отговор
    Пълни глупости.
  • 5 Путин

    19 10 Отговор

    До коментар #2 от "юрист":

    Местя си го в другия крачол!

    Коментиран от #31

  • 6 Очо

    25 9 Отговор
    Късно е чадо...три години рушите и горите градовете на Донбас със бомби и ракети...А сега седнали да пищят за правова подръжка и решение на проблема. Трябваше да мислите когато в началото изпратихте шпиц командите в Донбас...и когато Турчинов от Майдана призовава нацистите да изпепелят градовете на ватниците и да унищожат подчовеците вДонбас в името на чиста Украйна. Та как очакваха да реагират хората там???...
  • 7 Капиталист

    20 9 Отговор
    Само бой по укрофашагите,бой докато самят народ не се надигне и не разскъса нациската власт.

    Коментиран от #9

  • 8 Sergiy

    8 9 Отговор

    До коментар #3 от "2018":

    мине и замине, смешник ;)) ..уйло изкара най хубави предприятия от това място и сега нищо не му трябва. Има документ на Народна Република Татарстан, Кубанска Народна Република и още къп такива в образования "московия" да ги признае цял свят ;)) P.S. A тези "документи", ..йло признава , ама банковата система на московия -не. парадокс )))
  • 9 Sergiy

    9 12 Отговор

    До коментар #7 от "Капиталист":

    И от колко вече се биеш с "укрофашисти" палячовец ))? Ето ги фашисти, смешник:
    1) Русская Освободительная Армия (РОА) -150 000;
    2) 29-я гренадерская дивизия СС „Рона“ (1-я русская)- 15 000;
    3) Казачий стан (Kosakenlager) – 24 000;
    4) 15- казачий кавалерийский корпус СС- 35 000;
    5) Дивизия „Руссланд“- 10 000;
    6) Русский охранный корпус – 17 000;
    7) 1-я русская национальная бригада СС „Дружина“ – 2 500;
    8) Хиви (Hilfswilliger) – 600 000;
    Има още, общо 1,2-1,5млн. московити!! Всички те имаха гилдии!
    Това са сухи цифри и факти, всеки може да провери, ако има желания.

    Коментиран от #10

  • 10 ссс

    7 7 Отговор

    До коментар #9 от "Sergiy":

    Колега ти има ли разрешение да пишеш тук или го правиш по собствена инициатива?
  • 11 Kcaniba

    15 7 Отговор
    Укрия ке се самозаличи!!!
    Русия признва паспортите на братята ни малороси и новороси, защото укрските жидо-хазари провеждат геноцид над братята ни - славяни и христиани, както турците клаха нас тук!!!

    Коментиран от #12

  • 12 Sergiy

    8 14 Отговор

    До коментар #11 от "Kcaniba":

    "малососи", "велекососи", "дяснососи" и т.н.-това са измислици на твоя работодател ..уйло ;) Киев беше кръстен (макар че религия няма нищо общо) културният и икономически център на Русь, когато в москва още жаби бяха основни резиденти ;)) Твоят болният мозък смеси всичко в едно ;) Изчакай за нови методички от кремъл, иначе повтаряте едно и също. това което е при теб московити ползваха още пролетта 2013г. ;)

    Коментиран от #14, #22

  • 13 Апропо

    14 8 Отговор
    Г-н Бандера , като сте толкова загрижен за Украйна , чий го дирите тука ами не се биете срещу " агресора" в Украйна ? Защо когато великата Ви героична армия подуши "зелени човечета " в Крим , подви куйрук /хвост/ и търти да бяга с викове "Америка с нами " ?
    Същото щеше да е и в Донбас ако имаше Руска армия. Отдавна щеше да е в Киев. Справка бившия Ви министър от Грузия , който беше президент в 2008 г.
    Кажете , коя е единствената държава в Европа чйито главен прокурор няма юридическо образование ?
    Мислите ли , че ако не беше Сталин Лвов и цяла Западна Украйна щяха днес да са във Вашите граници ?
    Мислите ли , че поляците щяха да оставят и един украинец ако не бяха руснаците ?
    Престанете да пишете глупости и числа а прочетете Медински /украинец/ и си сверете часовника.
    Не дразнете хората в собствената им страна , която видно Ви е приела. Не може да пропагандирате украински национализъм в собствената ми Родина. Разбрахте ли ?
    Ако аз го направя в Украйна , като минимум ще ме пребият .
    Благодаря !

    Коментиран от #20

  • 14 кроко

    14 9 Отговор

    До коментар #12 от "Sergiy":

    Добре, де няма значение кое как ще наречеш, важни са фактите! А те са: страната ви е разцепена, и то не само териториално, а и самото ви общество; управляващите ви крадат не по-нагло от колкото у нас; запада ви готви същия сценарий с обезценка на лева, обирането на спестяванията, фалита на фирмите и навлизането на пазара ви на западни фир и, а вие ще сте едни потребители с мизерни заплати, които ще се молят за субсидии. Нямате никаква идентичност и бъдеще, нямате и няма и да имате самостоятелност във външната и вътрешната политика.

    Ти си говори и мисли каквото си искаш, ние сме го минали този път и ти го казваме от опит.

    Коментиран от #16

  • 15 стоян георгиев

    8 12 Отговор
    тва е истината за създадената ситуация и е много жалко, че нашия президент бивш военен при това застава с мераците си на страната на агресра като е напълно наясно със ситуацията в украина.санкциите срещу русия са израз на мнението на държавите за конфликта и ако паднат тва означава че оставяме украина сама с неиния агресор негласно подкрепяики го.

    Коментиран от #17, #29

  • 16 Sergiy

    7 11 Отговор

    До коментар #14 от "кроко":

    Ето, един най накрая цъфне с нещо горе-долу смислено ;) Само че, от всичко което казваш, доста са неща които ти искаш виждаш от страни, а пък за опит да не говорим. Не мога едно да разбера, защо ватници толкова се "притесняват" за Украйна, нали в московия проблеми не са по малко или малки. Цитата ти "страната ви е разцепена...." ами отиди да видиш, не взимай за чиста монета TV russia-today или други техни медийни "журналистки" излъчване. Всеки в Украйна ще ти каже, че никой от ..уйло не направи повече за обединяване на украинците ;))

    Коментиран от #18

  • 17 кроко

    9 8 Отговор

    До коментар #15 от "стоян георгиев":

    Напротив, не означава това! Означава, че си вдигат лапите от Украйна и народа ще може сам да прецени с кого да бъде, а не като нас насила в ЕС и НАТО, без да са ни ясни условията или вече поставени пред свършен факт, както куневица и паси ни подметнаха.

    Коментиран от #19

  • 18 кроко

    8 9 Отговор

    До коментар #16 от "Sergiy":

    Какво да гледам, знам от 2-3 познати каква част от информацията достига до Украйна - при вас има информационна завеса, както и при нас. И въпреки това, да не би хората, които протестират тук да не са украинци: https://fakti.bg/world/227444-protesti-na-izmameni-vlojiteli-v-ukraina

    Не ми трябва да съм бил или в момента да съм в Украйна, за да ти кажа по кой път сте тръгнали и какво ви чака, ние в България вървим по този път вече 27г.

    Коментиран от #21

  • 19 стоян георгиев

    10 10 Отговор

    До коментар #17 от "кроко":

    кои да си вдигне лапите от украина бе кроко?в украина трябва да си тръгне руската армия ,други няма.украинския народ направи своя избор и то е че иска да бъде нормален европеиски народ ,подобен на полския на румънския или на българския.ако толкова много не харесвате нато съберете се на площада и свалете правителството дето потдържа нато бе кроко,ще сте европеиски прецедент.може да протестирате и против ес и да излезе българия от там щото теб необразования трол не са те били питали лично.само ми кажи за една балканска страна дето да не иска да е в ес или нато ?дори и сърбите ако им позволят ще забравят за путин точно за 5 минути,но както казва сергеи тук е пълно с ватници .дано знаеш кво е това!

    Коментиран от #32

  • 20 Sergiy

    8 9 Отговор

    До коментар #13 от "Апропо":

    Ей, „специалист“, следи поне за какво се пиши! Ти поне знаеш кой беше Бандера и името си пиша в отличие от теб Апропо или кой си там. Никой и никога не пропагандирал никакъв вид на национализма и това че московия нападна на Украйна, значи само едно-война, къде всеки ден убиват хора. Ти тука ми казваш да не „пропагандирам“, погледни статия за какво, „специалист“.
    Свои те „умни“ заключения на съпруг или съпруга си давай по тези въпроси.
    Отначало „Г-н Бандера“ , накрай „Ви“, противоречиш си (името ми пиши).
    „Сталин“, „Лвов“, „прокурор“ и т.н. не си на ниво да коментирам това с теб!
    Цитата: „Не дразнете хората в собствената им страна , която видно Ви е приела“.
    Мен никой не ме приел, давам най добро от себе си за България и Украйна и съм помогнал на повече българи по света от колкото можеш да смяташ.
    P.S. се дразнят марионетки на кремъл, а това мен изобщо не ме интересува, обратно получавам удоволствия в свободно от работа време.
    Спри с тези „Благодаря!“, не си на трибуна. "Разбрахте ли?"
  • 21 Sergiy

    9 7 Отговор

    До коментар #18 от "кроко":

    "до нас", "до вас", "медийна завеса". 21 век, 2017г. има толкова много ресурси, само че трябва желания и знание на поне 3-4 езика и тогава няма да има тези "завеси".
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 юрист

    6 11 Отговор

    До коментар #22 от "Kcaniba":

    А Вие какъв сте, че да обиждате един гост в български форум? ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИН, ЖИВЕЕЩ В БЪЛГАРИЯ ЛИ СТЕ? Бил ли сте бивш бкп член предои 1989г.? С какво право се държите така с един чужденец, който не е руснак/ турчин? Вие самият да не сте потомък на белогвардеец , ПРИЕТ КАТО БЕЖАНЕЦ ОТ ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ след воср - 1918 г.? Много на ангро го давате- все едно не пишете от България , а от русия!
  • 24 юрист

    6 13 Отговор

    До коментар #22 от "Kcaniba":

    Впрочем- ВОНИТЕ НА ЕВТИН “ТРОЙНОЙ“ , КОМБИНИРАН СЪС СПИРАЧНА ТЕЧНОСТ, И НА МАХОРКА- Т.Е. ВОНИТЕ НА ЕТНИЧЕСКИ РУСНАК! Ако сте бг. гражданин, сте ДЛЪЖЕН да спазвате бг. законодателство. Ако обаче сте руски гражданин, чий го търсите в бг. форум да обиждате другите чужденци в него, а после да ревете руснаците като заклани, че едва ли не НИЕ, БЪЛГАРИТЕ, сме обиждали чужденците в нашите форуми? Много ватници има в бг. мейнстрийм!

    Коментиран от #26

  • 25 Sergiy

    6 8 Отговор

    До коментар #22 от "Kcaniba":

    болният мозък, само едо ще ти кажа, "россия" дума която петро първи измислил, до тогава столетия (3-4) на ред беше московското царство, "специалист" ;) И последно ватник, за история на България мога така да задълбоча, че свят ще ти завие. Обаче не с такива като теб. P.S.Знаеш къде да отидеш, вече не за първият път теб те пращат ;)

    Коментиран от #27

  • 26 Kcaniba

    11 6 Отговор

    До коментар #24 от "юрист":

    вие кой бехте, къде бехте!!?
    Юриста, дето Римкиото право не беше чел!!??
    Българският гражданин, с децата си Айше и Али!??
    Не ТРОЙНОЙ - двойной ви е много!!!!

    Коментиран от #28

  • 27 Kcaniba

    10 6 Отговор

    До коментар #25 от "Sergiy":

    Да, аз съм ватник - и се гордея с това, плебейо безродни и неблагодарни!!! Последоваттел и продолжител на дела Петрови - Екатерина Великая, строи Одесса и дава земи на българите!!Спасява ги от потурчване и геноцид!!!
    А ти си предател и промит мозък

    Коментиран от #30

  • 28 юрист

    3 10 Отговор

    До коментар #26 от "Kcaniba":

    Аз съм ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИН, единствено български гражданин, който е адвокат в САК. Така, че- много интересно ми стана Вашето странно отношение...Учил съм РИМСКО, а не руско право:) Впрочем- какви точно бяха оценките на семестриалните изпити по държавно право от университета на путлер и медведев, че не си спомням? ;) Доколкото ми е известно, путлер влиза в юф на Петербургския като СТИПЕНДИАНТ НА КГБ или ще отречете това? :)
  • 29 Трол

    8 5 Отговор

    До коментар #15 от "стоян георгиев":

    Като не ти харесва президента,как го казвахте шорошките тролчета-чемодан,вокзал и при Меркел!
  • 30 Sergiy

    5 10 Отговор

    До коментар #27 от "Kcaniba":

    когато такива като теб казват "предател", това за мен е супер. Защото един предател да нарече човек "предател" значи ..... Няма да губя време повече на теб, "гордият ватник" ;) Вата няма и 0,01% знания за това, за което пишат, загубена кауза, виждам само copy/paste от методички на кремъл. P.S. Малко за Одеса:
    The predecessor of Odessa, a small Tatar settlement, was founded by Hacı I Giray, the Khan of Crimea, in 1440 and originally named after him as "Hacıbey"[citation needed]. After a period of Lithuanian control, it passed into the domain of the Ottoman Sultan in 1529 and remained in Ottoman hands until the Ottoman Empire's defeat in the Russo-Turkish War of 1792.
  • 31 кроко

    4 6 Отговор

    До коментар #5 от "Путин":

    Вместо да го местиш насам натам скрий си го отзад на топличко.
  • 32 кроко

    7 3 Отговор

    До коментар #19 от "стоян георгиев":

    Да си вдигнат ръцете тези, които си правят сметката да направят с украйна същото, което ни се случи и на нас.
  • 33 Диди

    4 12 Отговор
    Украйна е суверенна държава,не тя навлезе с войски във Русия,а Русия в Украйна.Нали Украйна беше за тях ,,братушките,,а Путин тръгна да ги избива.Русия е агресор.Санкциите трябва да бъдат още по строги,да се замразят милиардите на ДИКТАТОРЪТ ПУТИН И НЕГОВАТА ЦЯЛА ПОТЕРЯ.И за следващите 10 години да бъдат удължени.Няма братушки и не е имало.
  • 34 Диди

    3 7 Отговор
    А какъв е Sergiy по народност и от къде пише,това няма значение.Всеки има право да пише.А ти господинчо Юрист,ако наиттина си адвокат,би трябвало да знаеш елементарните неща в живота.

    Коментиран от #35, #36

  • 35 юрист

    5 7 Отговор

    До коментар #34 от "Диди":

    Не сте разбрал- коментарите ми бяха насочени към ник “"Kcaniba", защото този ник пише език на омраза към украинците в български форум, сам призна, че не е българин, а после в руският мейнстрийм се пропагандира, че българите пропагандирали ксенофобия към всички чужденци в българският мейнстрийм....До 2014 г. НИТО ЕДИН българин не е наричал украинците “укри“ или “хохоли“- за разлика от руските граждани, списващи и в нашите български форуми. Чужденците- руски граждани умишлено пренесоха този език на омраза към украинците от руските в българските форуми, като се преструват на българи, които уж изразяват личното си мнение. А свободата на словото има ЗАКОННИ граници и една от тях е когато се засягат правата на другите. Конституция на Р. България
    Чл. 39. Чл. 39.
    (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
    (2) Това право НЕ МОЖЕ да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, КЪМ РАЗПАЛВАНЕ НА ВРАЖДА или към насилие над личността.
  • 36 юрист

    3 7 Отговор

    До коментар #34 от "Диди":

    И още- Наказателен кодекс Чл. 162. (1) (Изм. - ДВ, бр. 27 от 2009 г., изм. - ДВ, бр. 33 от 2011 г., в сила от 27.05.2011 г.) Който чрез слово, печат или други средства за масова информация, чрез електронни информационни системи или по друг начин проповядва или подбужда към дискриминация, насилие или омраза, основани на раса, народност или етническа принадлежност, се наказва с лишаване от свобода от една до четири години и с глоба от пет хиляди до десет хиляди лева, както и с обществено порицание.

    Коментиран от #38

  • 37 Диди

    3 6 Отговор
    До Юрист.Станало е недоразумение,извинявам се.А за Ксаниба,сте прав.
  • 38 Д'Мин

    8 4 Отговор

    До коментар #36 от "юрист":

    Ако беше истински адвокат, нямаше да даваш безплатни юридически съвети. Гилдията ще те изгони.Кой знае какъв недорасъл вечен студент по право си.

    Коментиран от #39

  • 39 юрист

    2 9 Отговор

    До коментар #38 от "Д'Мин":

    Не давам правни съвети, а показвам незаконосъобразното поведение на коментатори, чиито коментари вече са изтрити, както и причината те да бъдат изтрити. Другите Ви твърдения са без значение- не желая да разкривам самоличността си и за това можете да си мислите , каквото си искате.

    Коментиран от #40

  • 40 стоян георгиев

    3 7 Отговор

    До коментар #39 от "юрист":

    тва са група платени тролове деистващи заедно ,тяхната цел ясно си е разбрал,а именно създаване на фалшива информация по теми свързани с русия.особено са агресивни към нови хора списващи тук и открито разобличаващи лъжите им.инфото дето разпространяват е стандартна дезинформация ,но с обща рамка и единен източник,така че представят лъжите си като някаква истина повтаряики ги многократно от няколко ника и гласуваики против тези дето ги разобличават единно.така че сега сте наред ти и сергеи като нови ,агресията ще бъде насочена към всеки ваш пост!

    Коментиран от #41

  • 41 Трол

    5 2 Отговор

    До коментар #40 от "стоян георгиев":

    Я как се сдушиха шорошчетата! И няма да обиждаш на професионализъм!
  • 42 Апропо

    6 2 Отговор
    Видно Г-н Бандера , Вие сте новия месия , спасителя на българите по света ! Новия Макгахън ! Вместо да воювате с оръжие в ръка за Родината си с "агресора" , сипете пропаганда и "помагате" .Толкова е просто , защитавайте Родината си в самата нея. Удобно не отговаряте на въпросите ми , щото не съм Ви на високото интелектуално ниво. И не ми говорете на " ти" , не сме пили горелка заедно. Няма и да пием.Това как пиша се нарича възпитание , но вие няма да го разберете.
    Г- н Юрист , като Ви чете творенията човек , ще реши , че сте единствения юрист в САК. Не спряхте да го повтаряте , сякаш някой го интересува. Май трябва да се срешнете с психолог. И. Българин съм. Не съм бил член на БКП най-малко заради възрастта си. И 100 % плащам повече данаци от Вас. Заедно с члена на УПА. Щото явно сте си дружки.
    Лек ден !

    Коментиран от #44

  • 43 тролераст

    2 1 Отговор
    гордеем се с Бандера и с убийства на деца-шпийони, жени-ватници, пенсионери-сепаратисти!!! Смърт на донецките терористи!!!
    СлаваУкраине-ГероямСлава!!!
    Кто не скачет - тот москаль!!!
  • 44 Sergiy

    0 3 Отговор

    До коментар #42 от "Апропо":

    ЗА последно: Да ме наричаш с името на друг човек при условия че името си пиша, това е като минимум невъзпитано, а в същност долно поведения. Така че „Вие“ вместо „ти“ на фона на другото-нищо.
    Цитата: „Вместо да воювате с оръжие в ръка за Родината си с "агресора" , сипете пропаганда и "помагате" .Толкова е просто , защитавайте Родината си в самата нея“
    Много ме забавляват хора, които мислят че знаят нещо за другият с който пишат по такива форуми ;). Къде съм бил, какво съм правил и т.н., казвам при лични срещи и не на такива като теб, а пък за такива като теб, да не правим пустословие, предлагам да заведа на само едно от тези места ;)) Тогава ще повярват ;) Пиши, ако проявиш желания ;))
    Да се хилиш на смърт/война, това не е добре, само че такива като теб не го разбират, вие сте 24/7 по всички форуми, както виждам и едно и също (теми, коментари бездарни и т.н.) навсякъде. Щом влизам в тях през почивни дни и виждам едни и същи, ясна работа ;)
    За „ти“, Вие“ и „Бандера“-това са истинско лицемерие от „Вашата“ страна.
    Това е всичко от мен за ТЕБ!
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: