Last news in Fakti

20 Март, 2017 01:14 5 493 1

Най-красивата брада в света

  • брада-
  • конкурс

Браян Стърдж отглежда брадата си от две години и в памет на дъщеря си

Най-красивата брада в света - 1
Снимки: БТА/АР

Брайън Стърдж спечели първото място в конкурса за най-хубава брада, организиран с благотворителна цел в Бърлингтън, щата Върмонт, съобщи "Фокс нюз".

Приходите от конкурса са в полза на организацията "Пожелай си нещо", която изпълнява желания на деца с тежки заболявания. Тази година са набрани повече от 30 000 долара.

Конкурсът е в три категории - градска брада, свободен стил и горянски. Всеки от участниците трябва да разкаже и интересна история за брадата си.

Най-красивата брада в света

Стърдж участва в конкурса в памет на 11-годишната си дъщеря Зоуи, починала от рак през 2013 г., преди да бъдат изпълнени желанията й да отиде в Дисни уърлд и да плува с делфини. Когато тя се разболяла, той й обещал, че няма да бръсне брадата си, докато не започне да се подобрява. След като починала, се обръснал неохотно няколко пъти и оставил брадата си да расте.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кроко

    2 3 Отговор
    Русофилите пак бесни, защото те смятат, че най красиви бради имат русняците.