Last news in Fakti

27 Март, 2017 13:55 943 7

Всяка страна да спази квотите за бежанците до края на септември

  • страна-
  • бежанци-
  • ес

Това обяви еврокомисарят по имиграцията Дмитрис Аврамопулос

Всички страни в ЕС трябва да изпълнят квотите по приемане на имигранти до края на септември. Това заяви еврокомисарят по имиграцията Димитрис Аврамопулос, съобщи АНСА.

"Вече няма да има никакви извинения. Всички страни ще трябва да изпълнят задълженията си до края на септември" заяви Аврамопулос. Той говори преди заседанието на ЕС по външните дела и имиграцията.

През 2015 г. страните от ЕС се договориха да разпределят имигрантите по между си на квотен принцип. Целта беше да се ограничи тежестта от Италия и Гърция. На този етап обаче разпределени са само 10 000 имигранти. Все още много страни отказват да се съобразят с решението. Най-явни негови критици са страните от Вишеградската четворка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 tost

    8 1 Отговор
    Който ги е канил,даси ги вземе у тях(Меркел)

    Все едно комшията да покани 50 души у тях и дами каже да взема 10 у дома. Е няма как да стане.
  • 2 фиге

    8 0 Отговор
    Сигноми бай грък, ама няяя стане тая !!! Да не сте ги пускали !
  • 3 Нафарфорий

    4 0 Отговор
    ПИЦАРИИТЕ ДА ГАЗИФИЦИРАТ ПЕЩИТЕ!
  • 4 няма мърдане

    3 1 Отговор
    Новото правителство ще се подчини на всички заповеди на Меркел.ЩЕ НИ НАВОДНИ СЪС МИГРАНТИ!нАЙ ДОБРЕ Е ДА ЗАПОЧВАМЕ ДА УЧИМ АРАБСКИ ЗА ДА ГИ ИНТЕГРИРАМЕ КАКТО МОГРАНТИТЕ НИ КАЖАТ!СЪЛЗИ И СОПОЛИ ДА ЛЕЕМ ТОВА Е!ИЗБОРИТЕ МИНАХА!
  • 5 Брат ми

    2 0 Отговор
    Да да добре,ше го имам в предвид...:-)
  • 6 Хохи

    0 0 Отговор
    Да бяхте помислили по-добре за кои ще гласувате.!
    Българите сме големи мазохисти.
    Да са ви честити новите джагали които ще дойдат!!!

    Коментиран от #7

  • 7 аналитик

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Хохи":

    А откъде си сигурен, че вота не е манипулиран? Колко нарушения има зафиксирани досега...а със сигурност повечето не са и фиксирани. Аз лично не вярвам на изборните машини досега. След като през годините бях свидетел на какво ли не зло тук, вече не вярвам и на статистиките. Уж се водим над 6.5 млн. народ, а четох една статистика и то чужда, че сме малко над 5 млн. народ в БГ, а останалите са ги прибавяли като бройка на някои емигранти? не вярвам отдавна на много статистики. Особенно, на официалните - уж минимума за храна е 580 лв. беше повече, а минималната заплата е 460 лв.? Що за ненормални законодатели и държава сме тук? Да работим за по-малко от минимума за храна и то не луксозни деликатеси а потребителската първична кошница? И това го наричат "ГРАДИМ БЪЛГАРИЯ", ръст с 3% и какви ли не простотии разни лица? Неее, тук е А Б С У Р Д И С Т А Н И Я....