Last news in Fakti

30 Март, 2017 14:23 1 422 4

Мексиканци създадоха облак от текила (ВИДЕО)

  • текила-
  • мексико-
  • берлин-
  • туристи-
  • алкохол

Системата е настроена така, че облакът възниква и от него започва да вали само при лошо време

Мексиканци създадоха облак от текила (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Управлението по туризма в Мексико, съвместно с рекламна агенция, създаде високотехнологична система, която образува облак от текила, съобщи Lenta.ru.

Изобретението се намира в художествена галерия в германската столица Берлин. То включва в себе си ултразвукови овлажнители, които превръщат текилата в гъста пара. След това мъглата се кондензира и от облака започват да падат капки истински алкохол.

Цялата система е настроена така, че облакът възниква и от него започва да вали само при лошо време. От мексиканското управление по туризма очакват, че с помощта на изобретението ще привлекат в страната много немски туристи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ханука

    1 2 Отговор
    1 Април ли е?
  • 2 ропа

    2 0 Отговор
    значи и текилата няма да я пием. От куде да знам че не е събрана от локвите?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 реален

    0 0 Отговор
    У нас го прилагаме от хилядолетия. Наричаме коктейла "Облака". катос варим пърцуцата, отделяме от първака и се прави така - приближаваш чашлето до носа смъркаш два пъти и веднага ти се привиждат облаци и какви ли не неща? После отпиваш две едри глътки подред и тия неща вече се заформят като реални картини. После лъкатушейки се добираш до бара и профъфляш, пердън изговаряш на непознат език, но винаги разбиран от бармана-ката: 2 пръста моля! Тя или той ти наливат още 12 пръста и продължаваш с облака, докато може да ти вали.... Накрая дъждовното време спира и си тръгваш, тоест долазваш до таксито или до вкъщи. понякога, ако те вземат за съвид, може да те "маркират" няколко улични помияра кучета, но криво ляво минаваш през облачното време и се добираш до вас до леглото. Ако си женен обаче, задава се втори облак...тоя на жена ти...почва да гърми и трещи и да вали яростно. На сутринта си сякаш преминал през ураган. Ако си заврян зет и имаш и тъща, стават още два облачни коктейла.... 2урагана...може и да се събудиш в синини...
Новини по държави: