Last news in Fakti

31 Март, 2017 17:40 4 593 0

Какво се случва с Ерик Клептън? (ВИДЕО)

  • ерик клептън-
  • инвалидна количка-
  • китарист

Музикантът разтревожи феновете си със снимка в инвалидна количка в Ел Ей

Какво се случва с Ерик Клептън? (ВИДЕО) - 1

Ерик Клептън разтревожи феновете си със снимка в инвалидна количка, след като миналия уикенд отложи два концерта в Лос Анджелис, съобщи "Контактмюзик".

Легендарният музикант обясни, че отлага концертите заради тежък бронхит. На снимките обаче изглежда по-зле, отколкото се очаква за такава болест. Той се придвижва в количката на летището в Лос Анджелис, като държи за ръка дъщеря си.

Снимките на летището са направени в сряда. В четвъртък феновете затрупаха музиканта с пожелания в интернет за 72-ия му рожден ден. Много от тях изразиха желанието си да го чуят да свири на живо, когато оздравее. Други признаха, че се чудят как може да е толкова издръжлив и още да е жив.

Ерик Клептън тази година е изнесъл само два концерта в Медисън скуеър гардън в Ню Йорк. Той отложи концертите в Лос Анджелис за септември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА