Last news in Fakti

1 Април, 2017 15:56 2 000 18

Меркел към бежанците: Селският живот е прекрасен

  • германия-
  • бежанци-
  • село-
  • интеграция-
  • ангела меркел-
  • канцлер

Там интеграцията е по-лесна, смята канцлерът

Меркел към бежанците: Селският живот е прекрасен - 1
Снимка: БТА/ AP

Германският канцлер Ангела Меркел заяви, че бежанците, които искат да заживеят в страната, трябва да бъдат отворени към живота на село, предаде ДПА.

Меркел призова мигрантите да погледат позитивно към възможността да живеят в по-малко населени райони, защото там могат да се интегрират по-добре.

Освен това канцлерът на Германия заяви, че всеки, който иска да се установи в страната, трябва да прояви любознателност към немската култура.

„Моят съвет е те да останат в селските райони, където на пръв поглед може да е малко непривлекателно. На тези места обаче хората могат по-добре да се погрижат за интересите на бежанците и да ги интегрират”, заяви Ангела Меркел.

От 2015 година Германия е приела над 1 милион мигранти и бежанци и оттогава се бори с политическия и социалния натиск около интегрирането на новопристигналите.

Меркел посочи, че бежанците трябва да приемат ценностите на западноевропейските страни, ако искат да съжителстват с местното население. Толерантността, отвореността, религиозната свобода, и свободата на изразяване са основни постулати тук, припомни канцлерът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 прорицател

    14 0 Отговор
    Ето как глобалистката създава гетата...един ден дойчовците ще я духат, но не само те - всички европейски народи накуп. Това планирано заселване на имигранти от арабски афганистански и африкански места е по план на глобалистите. но техните планове също един ден ще претърпят промени в бъдеще -катос тане нетърпим живота за местните поради тоя зверилник дето наплива насам, ще има нов Апокалипсис. И пак всичко отначало...

    Коментиран от #2, #7

  • 2 реален

    20 0 Отговор

    До коментар #1 от "прорицател":

    Извод? Май докато германското секюрити не вкара в пандиза тая и подобните и, няма как да опази германците от тия вътрешни и външни проблеми? меркел е част от проблемите - очевидно е.
  • 3 Хасан

    23 0 Отговор
    Те ако искаха да си живеят на село щяха да си останат в Афганистан, Ирак, Сирия.. Те искат бели немкини, евра и Бмв та.. Това е немската мечта.. А не на село да пасат свинете
  • 4 Morgoth

    17 0 Отговор
    Силно ме съмнява, че селото ще предложи по-добри условия за интеграция. Там ще ги посрещнат със значително по-малко толерантност и разбиране към различията и още по-малко към несъобразяването им с местните обичаи.
    Напълването на селата с бежанци би била поредната грешка на Меркел.
  • 5 Аяжо

    24 0 Отговор
    Меркел си мисли, че ще ги научи да сеят и копат. Да беше първо дошла тук да види има ли циганин-земеделец
  • 6 Нафарфорий

    18 1 Отговор
    НАЛИ ЗНАЕТЕ СЕЛЯНИТЕ КОЛКО МНОГО "ОБИЧАТ" АРАБСКИТЕ ПОДЧОВЕЦИ!!!!!!!!!!
  • 7 кроко

    11 4 Отговор

    До коментар #1 от "прорицател":

    При сегашната им система на интеграци тип „трябва това и онова да направите, аиде, вие сте много хубави и умни, ще се справите”, селата са идеално място за заформяне на гета! Далече от градовете и обществеността ще си правят каквото искат и бъкел немски няма да научат! Както се говори за бъдещето, ще има градове в които като анклави ще цари горе-долу сигурност и извън тях ще е тоталното беззаконие и самоуправство. Лошото е че когато хората вземат нещата в свои ръце и почнат да се отървават физически от тези пришълци, много голяма част от политиците, виновни за случилото се, ще отърват кожата, вместо публично да бъдат екзекутирани. А още по-лошото е че след 50-100 години всичко ще бъде забравено и някаква нова вълна от алчност ще породи същите проблеми, само че под нова мото, че либерастията вече ще е заклеймена така, както сега е заклеймен националсоциализма!
  • 8 Basbakin

    12 1 Отговор
    Добре де,как точно Немскито селско стопанство има нужда от 1 милн.работна ръка и Меркел им дава възможност,чрез работа да се очовечът един вид.Нищо,че са негри,нищо че са мургавелковци,нищо ,че ще спират работа по минимум 5 пъти на ден за молитва,много е права,чрез работа се постига интеграцията.Примерно ако има работа ,ние дали няма да подканим живеещите в бг от всички националности да работят.Да ама в бг заплащането е като в Руанда,е как да накараш един мигрант сириец,дето по негови приказки в Сирия е взимал по 1300$, да бачка в най-добрия случай за 400$ и то като майстор.Около 1 милн. работници има в Полша от Украйна,още толкова са и семействата им,в Русия има 2 милн. Преселници също от Украйна.Да нито в Полша,нито в Русия взимат яка пара, но им трябва да се бачка,а тия араби не щът,още повече за ниско заплащане в сравнение с това ,което са взимали у Сирия или Ирак.Афганистанците са селяни-козари,понеже в държавата им 90% от релефът им е камениста местност.За тях тия 8,80 са яко пара,ама нямат трудави навици,а те се създават трудно-трябва да знаеш езика,трябва да слушаш и да правиш каквото ти кажат,трябва да си изпълнителен......тия не са свикнали.
  • 9 една жена

    14 1 Отговор
    Ей, Ангела, това ти е първоаприлската шегичка, нали?! Хииихихии!
  • 10 Очо

    14 1 Отговор
    Тая тотално отлепи...ние в България добре знаем че интеграцията е просто красива дума-а на практика не съществува-факт.
  • 11 шшш

    12 1 Отговор
    на село освен дърти германки и кози кого до насилват ,тези алахакбаровци искат млада плът...
  • 12 123

    16 1 Отговор
    ТО БИВА ГАВРА , АМА ТАЯ КЪРТИ ....ЕГАТИ ПАРОДИЯ...ДА ЧАКАШ ОТ ТЕЗИ ОТРЕПКИ ДА РАБОТЯТ НА СЕЛО , ТО МАЛОУМИЕ...НАЛИ И ПОСЛЕДЕН ИДИОТ РАЗБРА ЧЕ СА ДОШЛИ ЗА СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ И ДА УБИВАТ НЕВЕРНИЦИ...КАКЪВ КРЕТЕН ТРЯБВА ДА БЪДЕШ ДА ВАРВАШ НА ТЕЗИ ПРОСОТИИ...ТРЪМП ГО КАЗА НАЙ ДОБРЕ ЗА ТЕЗИ КЪРЛЕЖИ И ...
  • 13 Фалшиви новини

    12 1 Отговор
    меркелита моли талибани за селски секс туризм, а те искат млади германки ,може и животни за разплод ,все им едно...
  • 14 Хасанчовчета

    11 0 Отговор
    А така бабо Меркел,като не искат да бачкат с мотиките ги прати на чичо Путин да засели Сибир с хасанчОвци да заместят дивеча и елените.
  • 15 Бат Ваню

    5 1 Отговор
    Ама вие кво искате.... да им предложи ръководни позиции в Мерцедес и БМВ ...и.... стартова заплата 20 000 евро?......
  • 16 истина една

    1 0 Отговор
    Някой хора май не са виждали немски села за да коментират така.Спокойно мога да кажа че предпочитам да съм селянин в Германия пред гражданин в София
  • 17 некойси

    2 0 Отговор
    Много е странно как така ще създадеш желание за трудолюбие у човек, който е свикнал да пие и да се друса. а изнасилването е начин на интимност за него.
  • 18 Льольо

    1 0 Отговор
    Тая комсомолска пенсионерка никога няма да стане хомо сапиенс. Та нали точно хората по селата са пропищяли от крадливите, нагли и озлобени навлеци! Хората в селата са безпомощни, загърбени от държавата и най учзвими. Животът и здравето им са напълно провалени. И тая дърта бабишкела, вместо да се погрижи за спокойствието и мира, висящ на косъм там, им препраща любезно поканените от нея тълпи престъпници (поне на християнската вяра, са си брутални престъпници, макар че, самото им присъствие в Европа е резултат от престъпление -прегазване на държавни граници). И вместо да излежават престъплението си по занданите, мЕРКЕЛ ги настанява при най честното, отрудено и изнемогващо население, та не тя -комунистическият изтърсак, а нещастните селяни, да им решават проблемите, които кенийската маймуна им създаде.
Новини по държави: