Last news in Fakti

2 Април, 2017 09:10 1 571 2

Буйна пътничка приземи самолет

  • самолет-
  • исландия-
  • буйна-
  • пътничка-
  • мюнхен

Жената е била свалена от самолета в Рейкявик

Буйна пътничка приземи самолет - 1
Снимка: Shutterstock

Самолет на авиопревозвача „Луфтханза“ трябваше да направи непланирано кацане в Исландия заради буйна пътничка на борда, предаде „Фокс нюз“.

Самолетът – с 259 пасажери и 16-членен екипаж – е летял от Лос Анджелис към Мюнхен. Заради поведението на една от жените на борда обаче пилотите взели решение да не рискуват.

Те преценили, че буйното поведение на пътничката може да застраши полета и се свързали с диспечерите в Рейкявик, които им дали разрешение за кацане.

Не се разкриват повече подробности за проявите на жената, както и дали е била под въздействието на алкохол. Останалите пътници са продължили пътуването, след като тя е била свалена от борда.

Самолетът на „Луфтханза“ в крайна сметка е кацнал в баварската столица Мюнхен, но с час и половина закъснение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 8888

    5 0 Отговор
    Някой пияна рускиня ще да е била
  • 2 СТАР МЕРАКЛИЯ

    7 0 Отговор
    ПУСТИ....К**......НЯМАЛО Е КОЙ ДА Я ,,ОПРАВИ''.....ТОГАВА ВСИЧКО ЩЕШЕ ДА Е ..О. К.