Last news in Fakti

3 Април, 2017 19:25 7 789 14

Това ли е звярът от Санкт Петербург

  • звярът-
  • атентат-
  • санкт петербург

Камери заснели организаторът на атентата

Камери за наблюдение са успели да заснемат човекът, внесъл бомбата в метрото в Санкт Петербург, съобщи „Итерфакс“.

Счита се, че това е бил организаторът на атентата, в който загинаха 9 души. Според анонимен източник, най-вероятно взривът е бил поставен в чанта или количка на някой от пътниците.

Според свидетел на случилото се, мъжът е бил с неславянски вид и е носил черно яке. Бомбата е избухнала секунди, след като той е слязъл от метрото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорпион29

    54 4 Отговор
    Сега да разберат ФСБ дали има близки и да пратят отряд и до крак.Око за око

    Коментиран от #7

  • 2 Russia

    53 1 Отговор
    От оная мирна религия е дето ре*ат глави
  • 3 вввв

    25 4 Отговор
    милициите на путин го надушиха за за няколко часа веднага ..... кгб си знае работата
  • 4 димо

    37 1 Отговор
    Докато не вземат да избиват на тези малоумници роднините до трето коляно няма да се спрат
  • 5 кроко

    34 5 Отговор
    Лошото е че и в България виждам вече такива малоумници, които ми се разхожат с брадите, и то български граждани, родени и отраснали тук. Но сами сме си виновни, защото позволяваме на турция и СА да бъркат в главите на мюсюлманите ни! Нама да се очудя ако някога мюсюлманин от България извърши някъде атентат.

    Коментиран от #6, #11

  • 6 ддд

    20 3 Отговор

    До коментар #5 от "кроко":

    тук няма проблеми
    умряло куче не го ритат
  • 7 ддд

    20 0 Отговор

    До коментар #1 от "Скорпион29":

    око за две
    зъб за чене
    бая толерантен си:)))
  • 8 goce

    20 0 Отговор
    vidi6 li go takuv praven ot incest,reji mu glavata preventivno
  • 9 681 БЪЛГАРИЯ

    25 1 Отговор
    На тоя мюсюлмански циганин да му изтрепат цялото поколение един да не остане !!! Май...та им и чалми проклети !!!
  • 10 Кики

    13 0 Отговор
    Предложението на Скорпион 29 заслужава сериозно внимание, което може да бъде достойно за назидание!!!
  • 11 кроко

    2 5 Отговор

    До коментар #5 от "кроко":

    А ве може ди да си толкова загубен ? Нямало той да се чуди , ако в България, някой, бла, бла,бла. Звучи така,че ако нещо подобно се случи и в България ти ще тържествуваш, че това се е случило за да торлиш после тука и ще се радваш, че си го предсказал.

    Коментиран от #12, #14

  • 12 Българин

    5 1 Отговор

    До коментар #11 от "кроко":

    Да се снишим викаш. Но докато си снишен г--а ти стърчи. Не се ли сещаш.
  • 13 ПУТИН

    2 0 Отговор
    Не ми се мисли какво ще стане с арабеските в Русия
  • 14 гост

    0 3 Отговор

    До коментар #11 от "кроко":

    Има и още по-заблудени. Предполагам всяка сутрин виждаш един в огледалото. Именно прозападно ориентираното ти мислене и защита на "демократичните им ценности" засмуква боклука от изтока. Това е планът на новите ти колонизатори: мизерия, поробване от страна на банките, живот на ръба, насочване миграционните вълни към теб/нас (щото вече си прекалено слаб и глупав, за да прозреш и да се справиш с тях)...аааа, да ...и малко дрънкулки, на които да се радваш, да ти светят в очите и да си все по-сляп за ставащото и за подготвеното ти западнопланирано бъдеще. И преди да почнеш да ревнеш, ще ти кажа: не съм русофил! Странни сте ми американофилите? Почти всички сте русофоби и винаги, когато някой не е съгласен с моделираното ви мислене го обявявате за русофил. Плоска защитна реакция, произтичаща от заглаждането на мозъчните ви гънки. :)
    Човекът, на който присвои никнейма-а е прав във разсъжденията си! А за теб се чудя дали все пак не ти плащат и дали си струва да се правиш на прост или просто ти идва отвътре?
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания