Last news in Fakti

7 Април, 2017 07:14 1 700 3

Тръмп с тежки думи за Асад

  • доналд тръмп-
  • сирия-
  • северна корея

Той иска Китай да засили натиска над Северна Корея

Преиздентът на САЩ Доналд Тръмп отправи сериозни критики към сирийския лидер Башар Асад, съобщи Си Ен Ен.

По-рано излязоха информации, че Тръмп е заявил пред Конгреса за евентуални планове за военен отговор на химическите атаки от страна на сирийското правителство. Това стана преди да станат факт атаките от тази нощ.

"Смятам, че Асад прави ужасни неща. Това ужасни престъпления. Нещо трябва да се направи. Такива неща не бива да се случват. Не бива да бъдат позволявани. Асад е там. Предполагам, че той ръководи всичко", заяви Тръмп.

Той призова още Китай да засили натиска си над Северна Корея. Днес китайският президент Си Дзипин е на посещение във Флорида. Очаква се темата за Северна Корея да е водеща в разговорите с Тръмп.

"Китай да засилят натиска над Северна Корея или ние ще действаме сами", заяви Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кики

    11 3 Отговор
    И как мислиш Тръмпи да действаш срещу С.Корея? Като вкараш двете съседни страни във война? Само, че Ю. Корея няма да разреши американската прищявка. Така, че ще гледаш как си развиват ядрената програма. Ние едно време, как гледахме ядрената програма на САЩ.
  • 2 Пеньо

    9 3 Отговор
    Рейтинга на Дони удря дъното и ето ти въздушно нападение а хората вече не мислят за неговата безпомощност за справяне с проблемите. Рейтинга на джуджето почва също да се хлъзга по наклона и ето ти изведнъж терористичен акт и вече никой не мисли за кражбите и корупцията! Е приликата може би е случайна!
  • 3 георги

    8 1 Отговор
    Това чучело наречено президент помогна добре на ИДИЛ, нали те го създадоха, какво ли не правят интересите