Last news in Fakti

7 Април, 2017 06:58, обновена 7 Април, 2017 09:55 28 285 81

Путин: САЩ погазиха правото! Ще отговорим на удара в Сирия

  • сирия-
  • русия-
  • сащ-
  • путин-
  • тръмп
Путин: САЩ погазиха правото! Ще отговорим на удара в Сирия - 1
Снимка: АП/БТА

Президентът Владимир Путин смята ударите на САЩ в Сирия като нарушение на нормите на международното право. Това е акт на агресия против суверенна държава, която създава сериозна пречка пред създаването на международна коалиция за борба с тероризма. Това е заявил говорителят на Путин - Дмитрий Песков, цитиран от „Ехото на Москва“.

Русия ще иска бързо свикване на Съвета за сигурност на ООН заради американския удар по ВВС базата край Хомс.

Президентът Путин смята американските удари по Сирия за агресия срещу суверенна държава в нарушение на нормите на международното право, при това с измислен повод, каза Песков.

Според Путин пълното пренебрегване от САЩ на факти, че бунтовниците в Сирия използват химическо оръжие, само усложнява положението.

Американската атака сериозно вреди на руско-американските отношения, "които и без това са в плачевно състояние" и пречи ефикасно да се противодейства на тероризма, заяви Песков, предавайки мнението на Путин.

Руският президент е на мнение, че американският удар е опит да се отвлече вниманието на света от многото жертви сред мирното население в Ирак, добави Песков, цитиран от РИА Новости.

Русия предупреди за негативни последици от евентуални въздушни удари на САЩ в Сирия.

Руският заместник-посланик в ООН Владимир Сафронков предупреди, че ще има "негативни последици", ако САЩ решат да нанесат въздушни удари в Сирия заради смъртоносната химическа атака, предаде Ройтерс.

"Трябва да мислим за негативните последици, негативните последици и цялата отговорност, ако има военна акция, ще падне на раменете на тези, които инициират такова съмнително и трагично начинание", каза Владимир Сафронков пред репортери, запитан за възможни въздушни удари на САЩ. На въпрос какви биха били тези негативни последици руският дипломат отговори: "Вижте Ирак, вижте Либия".

Пентагонът междувременно обяви тази нощ, че Русия е била уведомена предварително за предстоящите въздушни удари по база "Шайрат" на сирийските ВВС край Хомс, от която според Вашингтон е била предприета смъртоносната химическа атака във вторник срещу цивилни.

Преди това американски медии съобщиха, че САЩ са уведомили много страни за подготвяната операция, но сред тях не е била Русия.

Източник от Пентагона каза, че ракетите не са поразявали секторите на ВВС базата "Шайрат", където вероятно имало руски самолети.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КЪДЕЕ ООН

    248 26 Отговор
    АААА ПОКАЗАХТЕ ЛИ СИ РОГЦАТА ДЯВОЛСКИ ИЗЧАДИЯ.ЗЕ ДА СЕ ВИЖДА КРАЯ НА ИДИЛ И ВЕДНАГА СЕ ВТУРНАХТЕ ДА ГИ ЗАЩИТВАТЕ.
  • 2 даката

    51 211 Отговор
    обратното броене за пинокио и асад започна

    Коментиран от #44

  • 3 начо

    51 185 Отговор
    59 ракети томахоук,значи са ги направили на леш.добро начало за тръмп

    Коментиран от #8, #11

  • 4 Morgoth

    167 18 Отговор
    Тръмп се пъне за пред народа и да докаже че не е руска пионка. Предупреждава Русия, оттам пък предупреждават Асад и бомбите падат в нищото. Всички са доволни, а политическия цирк продължава.
  • 5 kcaniba

    156 26 Отговор
    Как да я розберем тази атака!???
    САК застават открито на строната на ИДИЛ!!!
    Русия бомбандира складовете но химическо оръжие на чалми-главорези!! ФАЩ отвръщат на удара!!
  • 6 Пеньо

    24 129 Отговор
    Не бих се учудил, ако джуджето отвърне с удар в Украйна! Поживем увидим!
  • 7 Кики

    119 20 Отговор
    На ракетите Томахоук ли се радваш Начо? По - добре си пусни един американски филм, отколкото да злорадстваш,изглеждайки като дебел американски пубертет!
  • 8 тъйва

    67 21 Отговор

    До коментар #3 от "начо":

    хахахаааа, ами те пиратките на децата са вече по-силни от тия остаряли фишеци бре начооооооо
  • 9 Гост

    145 18 Отговор
    Целта на тая химическа атака беше точно това,за да се оправдае атаката на двуличните американци.И не е много трудно да се разбере от къде и защо е тая химическа атака.Идил отслабва и чичо сам им удря едно рамо.И пак виновни руснаците.А в момента гледам телевизия и виждам как наще продажни новинарски екипи ,маниполират случилото се.
  • 10 Гост

    139 14 Отговор
    Сега се замислих и какво се оказва?Американците ПОМОГНАХА за демокрацията в Ирак,Либия ,Авганистан и в много други държави.И какво стана с тези освободени от САЩ държави?Явно диктаторите не са тези срещу които се бият САЩ
  • 11 Бай хой

    76 17 Отговор

    До коментар #3 от "начо":

    Начко ли си деси лиси какво мислиш би направила една говедарска ракета? Един пример - преди години те дори не уцелиха Сърбия та една ракета удари покрив в горна баня. Ами нищо покрива си го отремонтираха. умножи го по 59 и нищо по 59 си е пак нищо но скъпичко само ракетите струват 118 милиона.
  • 12 Вова жужито

    35 83 Отговор
    За ФАЩ тази атака ще има сериозни последици! Лично аз ще наредя да се забрани на дебелогъзите прости американци и техните марионетки еврогейовете да идват на почивка в магъщая рассия! Ще забраня износът на расийски компютри, лаптопи, компоти, таблети, смартфони, телевизори, водка и автомобили към страните от прогнилият запад!

    Коментиран от #13

  • 13 бате Владо

    64 11 Отговор

    До коментар #12 от "Вова жужито":

    Ако съм на Путя ще дам заповед да потопят "Портър", дискретно разбира се
  • 14 Киро

    35 113 Отговор
    Съскат, съскат противните тролчета с ушанки, съскат, че не са взимали и скоро хонорар, пък и да вземат - то рублата освен за тапети, за друго не става!

    Съскат и се плюнчат - музика за ушите на нормалните хора!

    ХАХААААА

    Коментиран от #16

  • 15 Давай

    36 10 Отговор
    Те ако се поослушват още малко Руснаците и вече ще е късно и за в самата Русия а пък за света да не говориме
  • 16 кроко

    71 10 Отговор

    До коментар #14 от "Киро":

    Киртачев, ИДИЛ са напраднали базата, има и руснаци там, ходи направо да се биеш на страната на ИДИЛ, щом са ти толкова мили!

    А сега дали пак ще има избомбени убежища с американски, израелски и незнам си какви военни или нещо друго ще е отговора?
  • 17 jimmy

    69 19 Отговор
    смърт за американските терористи по цял сват трябва да бъдат клани и избивани тези изроди
  • 18 Гост

    63 10 Отговор
    На снимките изглежда че няма големи щети на летището.Къдели са отишли всичките тези 59 ракети?много странно!

    Коментиран от #26

  • 19 Хохи

    57 8 Отговор
    Ванга, може и да излезе права!!!
    Все се надявам да не се збъдне прогнозата и за Сирия.
    Очаква ни нещо много ЛОШО
  • 20 Rollo

    9 30 Отговор
    Nikoq ne iska ve4e hss s-400 i drugi za6toto nqmada sprat stealth tomhawk daje i rusiq 6te izgubiq pazarite i poru4kite si lo6o i rusiq nqma ne moje da pravq ni6to zaradi ekonomiceski sustoqnieto si ne moje da opravq pove4e
  • 21 onq s konq

    21 71 Отговор
    Нещо май русофилите спрях да поръчват памперси за янките?САЩ само показаха как се действа и е под достойнството им на "майстор" да довършва нещата,след като има ТУРЦИЯ за това.Следващата "задачка" на Тръмп ще е С.Корея и то сравнително скоро.ВЪПРЕКИ КИТАЙ!
  • 22 кроко

    25 49 Отговор
    Значи Путин не е познал с назначението на Дони, може би трябваше Клинтън да назначи ! А ве така или иначе пак го хвърлиха на върбата !Русофилите бесниииии !
  • 23 гост

    23 60 Отговор
    Володката газ пикае - каква я мислеше той че Тръмп ще го слушка и ще му играе по гайдата - а каква стана тя - оказа се че и Тръмп не го бръсне за слива :)
  • 24 Гостенин

    28 6 Отговор
    Търся задна скорост за ИЖ350
  • 25 коки

    39 1 Отговор
    Лека полека и нещата отиват към бой:)))
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 руси

    60 22 Отговор
    Чичо сам ще хапне дръвцето.Не може без да е доказана вината да нанасяш удари.Както и със сваленият самолет че украинската армия го е свалила.на Путин ще му писне и ще стане страшно.
  • 28 antimediator

    23 60 Отговор
    Ушанките и техните лизачи тук да не се правят на бавноразвиващи се!
    Кой трепе мирното население в Сирия с химическо оръжие?!
    И после обяснява тъпотии , че били бомбандирали бунтовниците и видите ли , там имало склад с отровни газове?!

    Коментиран от #41

  • 29 СССР

    33 7 Отговор
    Другари какво стана ? Тръмп не беше ли наш ?!?

    Коментиран от #31

  • 30 стоян георгиев

    19 23 Отговор
    въпреки че мразя асад и путин,не е тва начина на деиствие на сащ!!!!не се прави по този начин и тръмп започва да се прави на путин и ердоган!атаката като цяло е само една провокация ,а провокации правят слабите или уплашените.сащ нито са слаби нито са уплашени ако не броим президента им ,ненормалника тръмп,дето се бори със спадащия си реитинг с популиски ходове!

    Коментиран от #39

  • 31 путя

    25 3 Отговор

    До коментар #29 от "СССР":

    ТрАмп уже не наш ... :(
  • 32 Скорпион29

    64 15 Отговор
    Много поЗдрави до всички Сорусоиди дето ду...те безплатно.Тези 86 жертви от Зарина отново на сметката на ЦРУ а ударите от US по Сириската база са логични САЩ подкрепят своите съюзници от ИДИЛ
  • 33 Д'Мин

    47 9 Отговор
    Ако от тази база са полетели сирийски самолети с химическо оръжие,защо след бомбенето няма обгазяване? Къде им е на сирийците "химическото чистене"?
  • 34 RAMMBOO

    11 10 Отговор
    59 са пристигналите ракети , а де е 60 тата ракета ? Може би издирва Башаров? Ама той се крие, нейде под земята , но ще го открият , и кой ще плати на Щирлиц доларите ?
  • 35 tost

    52 9 Отговор
    Аз си мислех че ИДИЛците са в Сирия,пък то ко се оказа ,че и България е пълно със симпатизанти на тази измет.
  • 36 Хасан

    5 42 Отговор
    Ракетите са били изстреляни от същия американския кораб над който прелитаха руски изтребители наскоро.. Демек отвръща на удара.. Турция трябва да изиграе роля на балансьор.. Най накрая трите велики сили -САЩ, Русия и Турция ще седнат да се разберат

    Коментиран от #38, #42, #48

  • 37 Обгазител

    32 6 Отговор
    След като се наплющях брутално с боб снощи, сутринта извърших масирана газова атака. Кучето на комшията умря. Моля хамериканити да бомбардират и другото, че много лае градината.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Бай хой

    10 7 Отговор

    До коментар #30 от "стоян георгиев":

    Вайр вай вай деске пробваш се да разсъждаваш май.

    Коментиран от #63

  • 40 Баш Путлераст

    19 16 Отговор
    Само едно не мога да разбера?
    Нали Тръмпито беше наш човек, нали не искахме Клинтъницата...
    кажете нещо другари? Постоянно ме базикат соросоидите!
    Какво да им отговарям?
  • 41 КЦТ

    14 5 Отговор

    До коментар #28 от "antimediator":

    като в Ирак нали !?
  • 42 onq s konq

    28 4 Отговор

    До коментар #36 от "Хасан":

    Добре е да уточняваш,че Турция е "велика сила" единствено сред мюсулманския свят и не е редно да си го мери с истинските Велики сили.Щото все пак е с рязан,което значи обективно погледнато "скъсен":)
  • 43 Тушибиян

    31 7 Отговор
    Путин от ден на ден ми пада в очите...турили в сирия с400 и беше казал че няма да позволи да прелитат самолети над сирия а остави 60 ракети да паднат в целта пък сега щял да отмъщава?нещо никъв не ми се вижда....да не си помислите само че не мразя англосаксонците?много ги мразим и както и преди съм казвам путин требва да ги изтреби до крак ама кат го гледам не реагира и самолети му сваляха и сега 60 ракети прати перуката и само думи ние тва ние онова а сатаните си стоят у шахтите ми аиде бутона и да полетят към белия дом

    Коментиран от #45

  • 44 пси хоххоо

    21 9 Отговор

    До коментар #2 от "даката":

    то оброенето отдавна е започнало ама за краварското гето намиращо се в кома.Предстои да видим кога ще му изключат апарата за ком.дишане.
  • 45 БУАХАХАА

    27 16 Отговор

    До коментар #43 от "Тушибиян":

    От тия 59 крилати пиратки от 1986 год. половината са паднали при излитане другата половина не е ясно дали са стигнали целта.Всичко е фойерверк да могат и сащисаните за покажат остатъците от изтънялите мускули, че припяващите розови гащички и те да подскачат малко на куц крак.

    Коментиран от #46

  • 46 Жоро Пирата

    25 15 Отговор

    До коментар #45 от "БУАХАХАА":

    А стига уе ! Е как тогава базата е разрушена . Извънземни ? Рептили ?

    Апропо тия зенитни комплекси С 400 за какво служат ? Може да са срещу гризачи или скакалци .
  • 47 Къртев

    33 14 Отговор
    Тези САЩ сами си правят всичко. Химическата атака е тяхно дело. За да могат да се оправдаят за тази атака. Това не е на добре. Така беше в Сърбия, в Ирак и сега.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Само САЩ може да сере на тавана в стаятя

    7 12 Отговор
    Стига вече с туй ООН, него никой не го . . . ! Да се опрятат Руснаците, и от Естония до Молдова - ШАГ В ПЕРИОД! Отхвърляне на Колониялната Конституция, прекратяване използването на Долара и ПОШЛИ ПОЕХАЛИ ! Китаяца е във Флорида, и на него му стричиха дъвката преди да се договорят!
  • 50 експрес

    12 4 Отговор
    Последни новини . Унищожени са 9 хангара с намиращите се в тях самолети , пистата за рулиране, склад ГСМ и склад за боеприпаси ,навигационната кула и други. 4 ма загинали.
  • 51 СТАЛИН

    18 3 Отговор
    Паметник за фюрера​
  • 52 Хасан

    6 13 Отговор
    Оня с коня.. Дай си мейла да ти изпратя снимка да видиш колко е скъсен "рязания "
  • 53 Дони

    12 29 Отговор
    ЧичковитеЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧЕТА, пак са се разпенили в защита на Путлер, но той не е Русия, защото ако позволи свобода на словото и свободни избори( вместо въртелешката с Медведев) със сигурност нещата ще се променят.Ако Елцин беше жив и той не би одобрил политиката му.
  • 54 Спас

    11 6 Отговор
    Другари,пак не разбрах,ама Тръмпито не е ли наш.
  • 55 Аз граничар

    23 6 Отговор
    Коньо, С.Корея е държава армия, това не е Ирак,Либия,Сирия, Югославия, и т.н. Да не се вее корейско знаме над белия кенеф. Паметник за великия Фьолер.

    Коментиран от #58

  • 56 Да Тамп е наш защото ние сме негови!

    10 3 Отговор
    Не всеки на запад, знае къде е България!
  • 57 Апропо

    20 1 Отговор
    На мен пък ми прилича на ПР акция . 59 ракети , 4 загинали . По непотвърдени данни . Доста висока цена за постигнатите резултати. Американците доволни , щото са велики и раздават правосъдие. Руснаците доволни щото ще вдигат шум в ООН . Компаниите производители на оръжие също , ще има нови поръчки . Само Сорос няма да е доволен , щото с тоя ход го изиграха.
    Мое мнение.
  • 58 onq s konq

    7 10 Отговор

    До коментар #55 от "Аз граничар":

    Абе ясно че е "държава-армия" ,но някакси не съм чул да е вписана в книгата за опазване на редките видове по Земята.Което значи че като нищо може да си отиде за едното нищо от белия свят ако продължава по същия начин.А и след като си имаме Израел/също държава-армия/,значи С.Карея не е от особена ценност
  • 59 хахаха

    8 27 Отговор
    Не дай Боже Путин да изпрати оня самолетоносач на въглища,американците ще умрат....от смях!
  • 60 оня с магарето

    12 1 Отговор
    Вчера ядох боб със зеле и сутринта на двора ..... ай да не казвам !!! Комшията припадна !!!Дано не ме надушат че съм аз че ми отиде беенвето ...
  • 61 Вече няма ХИМ. Оръжие в Сирия!

    14 3 Отговор
    Е къде е ЗАРИНА?
  • 62 Rollo

    1 2 Отговор
    Do utre
  • 63 стоян георгиев

    7 7 Отговор

    До коментар #39 от "Бай хой":

    не се пробвам,а го правя и съм силно притеснен защото и третия идиот се включи в безразборната стрелба.тръмп постъпи в случая подобно на путин в крим .вечерта без да го съгласува и напълно неадекватно.обадили са се на руснаците те пък на сирииците,после сирииците са изтеглили квото им е било важно от базата и след това чичо тръмп е атакувал за да си вдига реитинга.кво ще произтече от това ???нищо положително, нито за америка, нито за русия, нито за европа ,а наи-малко за народа на сирия.единствената далавера ще бъде за тръмп ,щото нито едно от начинанията дето обявяваше, че ще почне след като стане президент не се оказа осъществимо .ако се атакува асад тва не трябва да се върши вероломно през ноща и без дискусия и общо решение със съюзниците както и с обща стратегия за деиствие .сега след този акт путин пак става реална и положителна алтернатива за маса народи по света .именно идиотията на тръмп е наи-големия помощник на сатрапите!
  • 64 ЪРП

    25 1 Отговор
    ТОЗИ САЩИСАНИЯ ПРЕЗИДЕНТ ,ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ПО-ОПАСЕН ОТ ВСИЧКИТЕ СИ ПРЕДШЕСТВЕНИЦИ...........ОНЕЗИ ПОНЕ КРОЯХА ПЪКЛЕНИ ПЛАНОВЕ ,А ТОЗИ ОТ ГЛУПОСТТА СИ ЩЕ НАПРАВИ ЯДРЕНА ВОЙНА.....................
  • 65 ЪРП

    21 1 Отговор
    НА УМНИТЕ ХОРА Е ЯСНО ,ЧЕ ХИМИЧЕСКОТО ОРЪЖИЕ КОЕТО СЕ ВЗРИВИ БЕШЕ В РЪЦЕТЕ НА ТЕРОРИСТИТЕ-ГЛАВОРЕЗИ !!!!!!!!

    ДОРИ СИ МИСЛЯ ,ЧЕ САМИТЕ ТЕРОРИСТИ НАЙ-ВЕРОЯТНО СИ САМОВЗРИВИХА НЕВОЛНО СКЛАДОВЕТЕ С ХИМИЧЕСКО ОРЪЖИЕ!!!!!!

    ТОЧНО КАКТО СЕ САМОВЗРИВИХА ОТ ГЛУПОСТ И БЕЗХАБЕРИЕ КЪМ БЕЗОПАСТНОСТТА И ЕДНА ДУЗИНА БЪЛГАРСКИ СКЛАДОВЕ ЗА БОЕПРИПАСИ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    НЯКОЙ КРЕТЕН Е РЕШИЛ ДА ПАФНЕ ЕДНА ЦИГАРКА ОКОЛО ЕКСПЛОЗИВИТЕ И ............БУМ
  • 66 майна

    25 0 Отговор
    арабската къщичка я запалиха янките,и войната приближава към нас
  • 67 ооооооо

    5 28 Отговор
    Путин се по.ра. Абе джудже - какво ще отговориш на удара.. Не виждаш ли, че си заклещен от Прибалтика до Урал, от Румъния, България, Гърция, Турция и от изток - Китай?!
  • 68 Garrincha

    15 1 Отговор
    България била пълна и с военни стратези - веднага разкриха всички конспирации ! САЩ, Русия, Турция, Сорос, ракети изтреляха .... ЕЙЙЙЙЙ, молете се да не се случва да полетят ракети покряй вас, че всичките ще се изпона.ерете! Хора умират там, деца, като кучета се гърчат по земята, а вие си приказвате!
  • 69 Garrincha

    10 2 Отговор
    И още нещо - дреме ми на *я за двамата, дето си играят със света и с хората !!! Накрая и те ще пукнат !!!

    Коментиран от #70

  • 70 Пеле

    1 9 Отговор

    До коментар #69 от "Garrincha":

    Да бе , ама нали Крим като се повтори в Кърджали , Разград или Търговище и според тук пишещите ще е напълно законно и правилно - все някак ще допре и до тебе , ако ще и в Кулата или Дуранкулак да живееш .
  • 71 ЦОЛЕ

    8 1 Отговор
    тръп стъпи на черджето да видим кой ще го дръпне
  • 72 ТРАБИ

    2 9 Отговор
    Прощавайте , тези ракети бяха с изтекъл срок на годност. И все пак още летят , качествена работа си личи. Ще докараме и останалите 6 кораба и малко да го изплаша този мъркуч , че трепе много.ако има още бракуван материал , ще ги пратим в сев. Курея.
  • 73 Друг Гост

    2 13 Отговор
    Тези които говорят какво е станало след освобождаването на Ирак, Либия и други я си задайте въпроса какво е положението в бившите съветски републики като Грузия например. Много от хората дори не могат да говорят родния си език защото им е налагано да учат Руски. Не съм на страната на никой ама като плюете по едните погледнете и другите че и те не са света вода ненапита. Не само да си показвате русофилските наклонности и видиш ли само САЩ са лошковците. Каквито са едните такива са и другите без никаква разлика.
  • 74 Обективно погледнато

    10 6 Отговор
    Погледнах брояча 73 коментара на хора които коментират нещо без да знаят какво точно се е случило. Приемат това което чуят от медиите за чиста истина. Защо му е на Асад да използва химическо оръжие, като и без такова се справя добре. Случилото се е подъл задкулисен замисъл на военнопромишленият комплекс на САЩ. Отново става въпрос за пари.
  • 75 случаен

    4 17 Отговор
    Заканата на Путин - как смеете да посягате на масовото изтребление на Асад по отношение на собствения си народ?! Оставете го да трови народа си, както и хората в държавите около Сирия. Ние го подкрепяме, той е наш човек и ви отправяме сериозни заплахи. Нещо няма много логика. Ако Путин няма пръст в обгазяването и моренето на хора от опозицията в Сирия, защо е толкова ядосан.? Нахалната, груба, арогантна, нечестна политика, която води Русия, става все по-непоносима! Диктатура на всяка цена! Безнаказано унищожение на хората. Все пак Сирия не е Русия, Путин толкова се е увлякъл, че май счита, че светът е негова собственост и може да отправя заплахи, както му скимне! Забрави метрото и Петербург, напоследък прави впечатление прекалено късата му памет!

    Коментиран от #81

  • 76 факт

    5 1 Отговор
    В следващите дни очаквайте размазващ удар върху сирийската идил
  • 77 Kosio702

    2 2 Отговор
    До един от бункерите без да изкат руските журналисти показаха касетите бикомпонентни с зарина и сега няма как да отричат братушките.апо въпроса за руския кораб .който си има представа какво значи 11 авианосни групи на сащ няма да сравнява руския смешен флот с американския който в КОЛИЧЕСТВЕНО И КАЧЕСВЕНО ОТНОШЕНИЕ Е НЕСРВНИМ.
  • 78 Офффф

    3 1 Отговор
    КОСЕ ЧЕТИ НА ЧУЖДИ ЕЗИЦИ БЕ БАТЕ. ВЕЧЕ СЕ ДОКАЗА, ЧЕ В ТЕЗИ КОНТЕЙНЕРИ СЕ СЪХРАНЯВА НЕ САМО ХИМИЧЕСКО ОРЪЖИЕ. АКО СЕ ПРАВИТЕ НА ТЪПИ ЗА ПАРИ ОК. АМА ИНАЧЕ ДРЪЖТЕ СИ ГЛАВИТЕ В ЗАДНИКА БЕ....
  • 79 Чочо

    1 0 Отговор
    Спрете да се напъвате!?
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Аз знам

    2 0 Отговор

    До коментар #75 от "случаен":

    Абе бездарник такъв измама е всичко както в Ирак и Либия и цялата пропаганда на сащ
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания