Last news in Fakti

11 Април, 2017 11:57 1 678 11

Тръмп вкарва Черна гора в НАТО

  • доналд тръмп-
  • нато-
  • черна гора

Той вече е подписал протокола по приемането

Президентът на САЩ Доналд Тръмп е подписал протокола за приемане на Черна гора в НАТО, съобщи Voice of America.

Сенатът на САЩ вече ратифицира протокола с голямо мнозинство. Според сенаторите така ще може да се засилят независимостта и демокрацията в страната.

От Белия дом все още не са потвърдили официално за подписването на протокола. Приемането на Черна гора в НАТО се счита за сигнал към Русия, ако „се опита да окупира други страни и да промени световния ред“.

Властите в Русия се противопоставят на членството на Черна гора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мими

    10 14 Отговор
    Браво г-н Президент!Още една държава тръгва по пътя на Свободния свят!
  • 2 Патето Яки

    16 5 Отговор
    Черногорци ще ги питат ли с референдум или зорноволно както БГ.
  • 3 американски гении

    11 6 Отговор
    ами другите страни членки на НАТО някой няма ли да ги пита дали са съгласни с приемането на Черна Гора, или тяхното мнение не е важно(както всички знаем)Това ще е поредната грешка на САЩ.
  • 4 onq s konq

    5 12 Отговор
    Ако Черна гора не влезе моментално в НАТО,Русия ще я налапа немедлено .А сложи ли свои бази там с насочени ракети КЪМ ВСИЧКИ НАТОВСКИ ОКОЛНИ ДЪРЖАВИ...просто ще бъдем принудени да ударим първи!

    Коментиран от #5

  • 5 хаахххааааааа

    11 3 Отговор

    До коментар #4 от "onq s konq":

    Ти продължаваш да сънуваш червени петолъчки...ххаххааахааа -събуди се бе Конче-
  • 6 Gost88

    9 0 Отговор
    Кон има ли тема дето не си компетентен?
  • 7 Мими - Няма Свободен Свят !

    6 4 Отговор
    Мими, наивна си като квачките на баба ти Гина! Кога идеш на село, баба ти в твоя чест клъцка врата на най-едричката която до тогас си е мислила че любимката на баба ти! Така и в Геополитиката, галят и ласкаят и в НАТО те канят, значи работата отива - нито ти да си жива МИМИ, нито аз да съм умрял! Разбра ли , кокошката ми, че скоро и ти ще бъдеш щавена в гореща вода и скубана за да обезпечиш благоденствие на безработните в Харлем и Детройт ! А Черна гора? Ху дъ хел ис дат? СВОБОДЕН СВЯТ?!
  • 8 Свободен свят ?!

    7 2 Отговор
    А ми че свободен - да ! Върви където щеш, кой го е еня за теб? Та ти си като КУЧЕ НЕЗ СТОПАНИН! Върви на където ти видят очите, като в Африка, сам под небето и четери посоки! Жив, умрял - никое дори не се спира, защото и той е ОСВОБОДЕН от грижите на своята държава?! Днес умрял твоят комшия а твоя ред не е далеч, те тъй както листните въшки с тях и без тях! СВОБОДЕН от отговорност - безотговорен свят! МИМЕ ти си щастлива защото в главандурата ти е ХАЛТУРАТА ! Такива като теб ги търсят много , защото са ценни за чичо СЕМ и СОРОС!
  • 9 Коня е Фукария

    6 4 Отговор
    И той като Мими си мисли че Баба Гина е най-добрата и той никога няма да отиде на дръвника! Но той не е разбрал че е вътре в КУРНИКА и оттърване няма! Всички там имат една съдба - да нахранят на баба Гина - /Запада/ нейната рода! Коня с тройка БМВ си мисли че е на седмото небе и е хванал Господ за Шушлека ! Не драги и тебе баба ще те щави!

    Коментиран от #10

  • 10 кроко

    5 6 Отговор

    До коментар #9 от "Коня е Фукария":

    Какво си се разревал ти тук като вдовица ве троле ? Какъв ти е проблема, дерт те е , че Черногория ще влиза в НАТО ли ? Стига си ревал тук, оти никой няма да те чуе, хващай утре пътя за Подгорица и на протест, кажи им , че си против !

    Коментиран от #11

  • 11 кроко

    1 6 Отговор

    До коментар #10 от "кроко":

    ссс-ъселчно, да не ревнуваш че имаш конкуренция?! Споко, човека поне има собствени мисли, не повтаря като теб 2-3 НПО-лафа и 1-2 псувни по адрес на Путин и комунистите!

    Пий си хапчетата и в леглото!