Last news in Fakti

16 Април, 2017 18:20 2 787 11

Сеул: Северна Корея застрашава целия свят

  • южна корея-
  • тест-
  • северна корея

Недоволство от последния ракетен тест на страната

Северна Корея застрашава целия свят с ракетните си тестове. Това беше обявено в изявление на външното министерство на Южна Корея, съобщи "Ройтерс".

"Северна Корея, показваща различни нападателни ракети на вчерашния военен парад и осмеляваща се да изстрелва балистична ракета днес, е демонстрация на сила, която заплашва целия свят", се посочва в изявлението

По-рано днес Северна Корея извърши неуспешен ракетен тест. В момента вицерезидентът на САЩ Майк Пенс е на посещение в Сеул, където обсъжда международната ситуация.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мъжкар

    23 16 Отговор
    Надявам се в най-скоро време Северна Корея да тества някоя ракета но по територията на САЩ и да подпали задника на американските изверги!Тоя път американците няма да им се размине това не е Сърбия Сирия или Ирак и Афганистан Виетнам или Либия.Този път ще има отговор и то много сериозен.

    Коментиран от #4, #8

  • 2 Моамар

    21 13 Отговор
    Не целия бе, само тези които я закачат, щатите разбърникаха Азия и Африка с техните пролети защо Ким Чен да не си пробва ракетите, ако няма ядрено оръжие утре и при него ще почукат
  • 3 Дядо поп

    12 6 Отговор
    Ако свалят Ким от власт следва присъединяване на северна
    към южна.Тогава корейците ще отвеят джапанките за нула
    време.
  • 4 Митака

    12 9 Отговор

    До коментар #1 от "мъжкар":

    Зарежи ! Още тая нощ ще ядат лобута ! Не могат да изстрелят ракета
  • 5 гостът

    12 6 Отговор
    Не Северна Корея,но има едни изверги от Северна Америка дето застрашиха вече целия свят.
  • 6 Kana

    5 6 Отговор
    Тези западняци не са на себе си. Не знаят на кой свят са. Искат със пикня боя да правят!
  • 7 Киро

    9 11 Отговор
    Троловете с ушанки - пак ли се пенявите бе?


    Дони показа на цял свят колко струват прехвалените "модерни" руски оръжия, а камо ли прашките на тоя тлъст мишкар ще го уплашат!
  • 8 стоян георгиев

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "мъжкар":

    и кво хубаво ще донесе този акт за теб и семеиството ти?
  • 9 незнайко

    7 3 Отговор
    Когато САЩ правят тестове никой не казва нищо ! Но нали Северна Корея е "комунистическа", няма право да произвежда балистични ракети . "Крадеца"-САЩ, вика дръжте крадеца ! Питам се кого са заплашили северно-корейците ?
  • 10 КРОМАЗА

    7 4 Отговор
    Че кого застрашава Северна Корея - експанзионистичната окупаторска политика на САЩ . За разлика от САЩ , севернокорейците не са отишли в никоя държава да пускат бомби и да свалят законни правителства нито пък да крадат природни ресурси . Единствено американската милиардерска шайка се занимава с това. Каква наглост имат само тия американски боклуци а ?
  • 11 до всички ушанкопоклоници

    4 6 Отговор
    Като не ви харесва демокрацията и нормалния живот марш в Москва и от там още по хубаво в Пхенян ,доброволци срещу целия свят.
Новини по държави: