Last news in Fakti

19 Април, 2017 15:56 3 524 6

"Велика Албания" е заплаха за Европа

  • сърбия-
  • ивица дачич-
  • албания

Сърбия изригна срещу Еди Рама

Създаването на Велика Албания заплашва Балканите и цяла Европа. Това беше заявено от сръбския външен министър Ивица Дачич, цитиран от ТАСС.

Това стана, след като през вчерашния ден албанският премиер Еди Рама заяви, че сливане между Албания и Косово не е изключено, ако ЕС оттегли вниманието си от Западните Балкани.

Според Дачич това изказване показва, че „Велика Албания“ е обща платформа на всички албанци, която представлява опасност за Европа.

„„Какво би станало ако премиерът на Сърбия каже, че е възможно обединение на Сърбия с Република Сръбска, ако не влезем в ЕС? Или мълчанието е знак на съгласие“, заяви Дачич.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 еврогей

    21 4 Отговор
    Абе ЕС настоява в Македония да има албанска власт, ти си тръгнал на тях да разчиташ, че ще те защитават ако влезеш. ЕС работят само за междуособизи на Балканите.
  • 2 асът на асовете

    18 2 Отговор
    Албанците ша изядат много бой, сърбите са подкрепяни от Русия и ще изколят всичкото рязани бургии в региона. Гърция, Македония и ние също не щем разни брадясали резаци да вилнеят наоколо, тъй че албанците да си гледат овцете на село и да не се напъват много щото САЩ вече не може да им помогне.
  • 3 Кико

    6 21 Отговор
    Имате в предвид че сърбите мразят българите така че аз предпочитам Албания
  • 4 ссс

    1 10 Отговор
    И ас, фен съм на всички рязани.

    Коментиран от #5

  • 5 гост

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "ссс":

    Да не сте обратен ?
  • 6 Хасан

    2 0 Отговор
    Албанците и косоварите са новите любимци на САЩ в Европа..
Новини по държави: