Last news in Fakti

22 Април, 2017 13:22 3 323 7

Напрежение в Кьолн, мобилизираха 4000 полицаи

  • кьолн-
  • германия-
  • напрежение-
  • алтернатива за германия-
  • полиция-
  • протест

Протестиращи се опитваха да щурмуват хотела на „Алтернатива за Германия“

Напрежение в Кьолн, мобилизираха 4000 полицаи - 1
Снимка: БТА/ AP

Над четири хиляди полицейски служители бяха мобилизирани в град Кьолн, за да предотвратят сблъсъци между поддръжници на „Алтернатива за Германия“ и протестиращи.

Крайнодясното движение провежда конференция, на която ще избере и политическото ръководство, което да поведе партията на предстоящите парламентарни избори.

Повече от 50 000 протестиращи ще излязат по улиците на града в знак на протест срещу конгреса на партията. ДПА предаде, че вече се е стигнало до сблъсъци между демонстранти и полицията.

Има високо напрежение в Кьолн, защото може да се стигне до челен сблъсък между поддръжници на „Алтернатива за Германия“ и протестиращи. Конгресът е двудневен.

Някои от протестиращите се опитаха да нахлуят в хотела, в който се е събрал политическият елит на партията. Социологическите агенции прогнозират, че тя ще прескочи прага и ще влезе в парламента.

Парламентарните избори в Германия ще се проведат на 24 септември тази есен. През последните две години политиката на Ангела Меркел на отворени врати към бежанците бе подложена на остри критики. Последните сондажи обаче показват, че нейната партия е първа политическа сила.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 остри критики

    23 6 Отговор
    Наистина ли след свастиката на знамето на Германия ще се появи Полумесец??!
  • 2 аааааааа

    29 4 Отговор
    ДА ИДВА НЯКОЙ НОВ ХИТЛЕР И ДА ОПРАВИ ГЕРМАНИЯ, ЕВРОПА И СВЕТА.
    ЕДНА ЧЕРНИЛКА НЯМА ДА ОСТАНЕ НА БЕЛИЯ КОНТИНЕНТ.

    Само че сега - няма такива политици с такова дупе..
    Сега са еврогейове с атлантическа ориентация. Аууу, много фешън звучи, нали?
    Само че не върши никаква работа, даже много вреди.

    Коментиран от #4

  • 3 асът на асовете

    27 3 Отговор
    Вместо да се съберат и да бият гаджалите те тръгнали един срещу друг, идиоти. Явно някой подклажда антигермански настроения там.
  • 4 Гост

    7 2 Отговор

    До коментар #2 от "аааааааа":

    За сметка на това пък чалмите ги облагородяват. Халал да са им както се казва.
  • 5 историк

    9 4 Отговор
    Недей те иска Хитлер. Той нищобаче не е оправил освен 50-60 милиона трупа от всички БЕЛИ европейски нации други забележителни успехи в наследство не ни остави. А заложи бомбата на демографския ръст на мюсюлманите които не пострадаха ни най-малка по негово време

    Коментиран от #6, #7

  • 6 Нафарфорий

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "историк":

    ПО ХИТЛЕРОВО ВРЕМЕ, НЕ СЕ Е ВИЖДАЛО ДЖАМИИ ИЗ НЕМСКО, НЕ СА СЕ ДУПЕЛИ ПО ПЕТ ПЪТИ ЕДНИ ДЕТ СИ БИЯТ КРАТУНИТЕ У ЧЕРГИТЕ. И тия горепосочените не са безчинствали, щото си знаели мястото и какво става когато не слушат!
  • 7 кроко

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "историк":

    Не е точно така, вярно че Европа е в трудно положение след ВСВ, но вноса на турци и алжирци е по-късно, когато на европейските лидери им хрумва тази идея за да заемат те нископлатените длъжности, а местното население да се „развива”. Днешните управляващи сами са си виновни за създадените гета, в които не се говори местния език, не важат законите на държавата и се развъждат чрез помощи всякаква сган, идваща в Европа. Алчността по лесен начин да икономика и повече потребители, ги доведе до тук, а парадокса е че всъшност всички производства се изнесоха към Китай, което ясно показва че капитала на корпорациите дърпа конците в политиката.
Новини по държави: