Last news in Fakti

25 Април, 2017 07:47 962 2

Тръмп разговаря с Меркел

  • доналд тръмп-
  • ангела меркел-
  • разговор

Двамата обсъдиха ключови международни въпроси

Тръмп разговаря с Меркел - 1
Снимка: БТА/AP

Президентът на САЩ Доналд Тръмп проведе телефонен разговор с германския канцлер Ангела Меркел.

Информацията беше обявена от съобщение на американското правителство.

Двамата лидери са обсъдили ситуацията в Сирия и Йемен. Специално внимание е било отделено на отношенията със Северна Корея.

Тръмп е изразил подкрепа към усилията на Франция и Германия за решаване на конфликта в Украйна. Той се е обявил и за спазване на договореностите от Минското споразумение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеньо

    3 2 Отговор
    Минаха 100 дни от президентстването на Дони. С какво ще се запомни? С безпрецедентно ниският рейтинг, със скандалите в обкръжението му, с хаотичните действия, с непремерените думи, с променящите се мнения, с отблъскването на партньорите, с безумните укази, с неизпълнените обещания! Поради всички тези причини руското джудже му удари рамо на изборите, но това може да се върне, като бумеранг! Честито на американците и бог да пази света!
  • 2 Нафарфорий

    1 2 Отговор
    Пеньо, заслужи си Соросовите Долари, на!