6 Май, 2017 00:45 15 221 12

Секс посред бял ден в центъра на Рим

  • италия-
  • рим-
  • секс-
  • площад

Минувачи и чакащи на близката спирка не успели да смутят разгорещената двойка

Секс посред бял ден в центъра на Рим - 1
Снимка: Shutterstock

Репутацията на Рим удари ново дъно, след като пламенна двойка беше уловена да прави секс посред бял ден на централен римски площад, пише в. "Кориере дела сера".

Сцената се разиграла на площад "Независимост". В района се намират банки, редакциите на вестниците "Кориере дело спорт" и "Соле 24 оре", Висшият съдебен съвет, много офиси, магазини и заведения.

Насред този декор пред изоставена сграда двойка, съставена от цветнокож и бяла, се отдала на страстни ласки. Минувачи и чакащи на близката начална спирка на множество градски автобусни линии не успели да смутят тандема.

От околните сгради зрителите на горещата сцена пък нямали друг избор освен да направят поредната скандална снимка, която показва до каква степен е деградирал Рим.

Деградацията е още по-голяма, като се има предвид фактът, че двойката прави секс насред купчини от отпадъци, изникнали в последно време по улиците на града, и на фона на безстопанствена сграда, превърнала се в убежище на бездомници и мигранти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЖУть

    22 10 Отговор
    Откога сексът е престъпление?
    Та това е РИМ !
    Питайте Калигула дали е кофти, после питайте илюминатите и жидомасонските отрепки на Албиона и отвъд океана - всички ще кажат, че е чудесно, защото не е у тях ))) И ние си имаме Благо Колизеума!

    Коментиран от #7

  • 2 Shmeker

    11 2 Отговор
    Явно тва ги възбужда. При мене няма нужда от "декори".
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 случаен гражданин

    15 3 Отговор
    Ми там му се е одървил и е решил веднага да действа, нема да чака да му умре я...
  • 5 Дон Тони

    16 3 Отговор
    Напоследък във Факти обожавате да показвате всякакви простащини, разберете че тука хората са си простаци, покажете им обратното - навици на здравословен и културен начин на живот, сексът е нужда и не трябва да става тема зъ комнетиране, все едно да напишете "двойка ака посред бял ден в Рим" - да, всички акаме
  • 6 Лупи

    17 1 Отговор
    Ами съдейки по цвета на момъка там от където идва те си акат посред бял ден по центъра, та един секс ли ще ги спре. Събратята му в Кьолн отдавна го практикуват тоя секс по центъра.
  • 7 тукашен

    8 3 Отговор

    До коментар #1 от "ЖУть":

    Верно бе, ти позна... и прост и як съм....направо простак съм. Та затва седя тук и снасям данъци на Боко велики и Цура и мафия от 72 Йеър олд вместо да бера ягоди и да пълня гушите на Уйлям и корпорейшън тамо. Нека пищат хората, това си е новина. Няма срамно нищо в секса, нито във факта. Отвратителното е да го правиш посред бял ден насред площада като животно. Нямат ли си квартира тия? А мен ме отврати най-много, че го правят на бунището...сред боклука. Значи, това ме вбеси. В мръсотията да си правиш секс, все едно си в свинска кочина. Нямам думи. Но искренно се учудих, от тона на статията? Какво може да се очаква от глобалистично управление освен толерастията на разврата и какво ли не пошло? В дрентата Римска империя, а и останалите тогава разврата е бил в такъв мащаб, че малцината свестни са били като да откриеш диаманти в градската тоалетна...екалии. Света е пълен с животни в човешки вид, защо се учудваш на станалото? мен ме отврати повече, че са го правили насред улицата и в мръсотията като добитъци. А иначе секса е хубаво нещо. Но пък секс в отпадъци...? Само прасета може да го правят... А и тук прасенца много. В градската градинка и тоалетни преди полиса да разкара проститутките какви неща са ставали...насред .екалиите? Да те е гнус да влезеш посред бял ден по малка нужда, та камо ли секс вътре? Но за жриците на любовта и парапитеци склонни да кихнат няма граници...
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Скорпион29

    3 1 Отговор
    Между простотия и дива свободния разлика никаква чак пък такъв нагон другия път някой да вземе да се изс....е във фонтана и ще е ,,върхът на демокрацията." Колко са толерантни пълни мизерници. Като тия тука важните ПУ...и дето се ш...т по кенефите в кръчмите.
  • 10 Лансер Ево

    2 0 Отговор
    Ехехаха . Жабите срам нямат бе :Д . То с години се излагаха с "тяхните" "автомобили" пък сега и с това :Д .... Иначе правят опит , за да наподобяват Амстердам .
  • 11 Vasik Atanasova

    3 0 Отговор
    кво да ги смутят че те това ги възбужда
    да ги гледат
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: