Last news in Fakti

11 Май, 2017 07:45 2 363 3

Коми може да свали Тръмп

  • джеймс коми-
  • фбр-
  • доналд тръмп

Това твърди бившият говорител на Хилари Клинтън

Коми може да свали Тръмп - 1
Снимка: БТА/AP

Дейността на Джеймс Коми застрашаваше президента Доналд Тръмп. Това заяви Брайън Фалън, който беше говорител на бившия кандидат за президент Хилари Клинтън.

Директорът на ФБР беше уволнен от Тръмп, след като започна разследване за предполагаема намеса на Русия в изборите в САЩ. По време на кампанията пък Коми започна разследване срещу Клинтън по обвинения, че е използвала частния си имейл за професионални цели. Самата тя смята, че неговото решение е довело до нейната загуба на изборите.

„Това уволнение е ирония, тъй като човекът, който помогна на Тръмп да стане президент, може лесно да го свали“, написа в Twitter Фалън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Соломон Вагенщайн

    4 0 Отговор
    А ФЕДЕРАЛНИЯ РЕЗЕРВ...........??????????
  • 2 Пеньо

    2 1 Отговор
    На чичо Дони се клати стола!
  • 3 Дедо Грую

    5 0 Отговор
    Комито се оял с много власт и без да иска явно оплел конците. На господарите от фед не бива да се мъти водата. Тям благодарност и прошка няма. Да се радва, че още диша.
    Тръмпи е в главната роля в пиесата. Не той решава.