Last news in Fakti

11 Май, 2017 19:34 7 173 14

Кристиан Костов унизил Украйна

  • кристиан костов-
  • украйна-
  • русия

Той пял в Крим

Кристиан Костов унизил Украйна - 1

Часове преди талантливият Кристиан Костов да излезе на сцената на „Евровизия 2017”, за да представи България, руски медии разпространиха информация, че нашият изпълнител е пял в Крим, след като полуостровът беше анексиран от Русия през пролетта на 2014 г. Именно заради такова участие руската изпълнителка Юлия Самойлова беше изключена от певческия конкурс. Оказа се, че тя е пяла на концерт в Крим през лятото на 2015 г., съобщи НОВА телевизия.

Според Службата за безопасност на Украйна певицата е нарушила постановление на Министерския съвет на страната, според което чужденците трябва да получат специално разрешение за посещението на полуострова след анексирането му.

На 1 юни 2014 година Кристиан Костов е посетил Крим само за няколко часа като част от групата на деца-таланти в музикалния формат „The Voice Kids“ на руската обществена телевизия. Концертът, организиран от „The Voice Kids“, е посветен на Международния ден на детето. Кристиан Костов е изпълнил две песни – едната на английски език, другата – украинска песен на известния изпълнител Рожден Ануси. По това време Кристиан Костов е на 14 години и не е бил придружен от своите родители. От тях не е било поискано съгласие за участието му в концерта”, се казва в позиция на българската делегация на музикалната надпревара в Киев.

Украинските власти успокоиха страстите, като подчертаха, че няма никакви проблеми около участието на България.

Часове преди да излезе на сцената за втория полуфинал, Кристиан сподели, че е оптимист за представянето си в четвъртък вечер.

В специално интервю за Дарик радио, младият изпълнител каза: „Смятам, че всичко ще е добре и ще ни оценят добре. Полуфиналът не е по-маловажен от финала, защото това са 50% от точките. Аз по-скоро се притеснявам от журито, защото знам, че хората ще харесат парчето „Beautiful Mess". И наистина вярвам, че имаме шанс да се борим не само за финал, не само за място в Топ 5, но и за победа“.

Междувременно Google направи прогнози за крайното класиране на „Евровизия 2017”. Според търсачката България ще заеме третата позиция. На първо място с най-много точки ще се класира песента „Реквием" французойката Алма, а на второ ще бъде „Кармата на западняците", изпята от италианеца Франческо Габани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Янко Сандански

    33 14 Отговор
    ЕЕеееее колко долно племе !!!
  • 2 Kcaniba

    36 18 Отговор
    USраина се самоунижаыа и свмоугищожава от години!!!

    Коментиран от #5

  • 3 ЯК КАРАЧ

    35 8 Отговор
    АБЕ ТЕЗИ ЗА КОИ СЕ МИСЛЯТ БЕ? Я ДА СЕ СКРИВАТ ТАМ, И БЕЗ ТОВА СА ЕДНА МИЖАВА ПИОНКА, КОЯТО ПРЕДСТОИ ДА БЪДЕ УПОТРЕБЕНА И ЖЕРТВАНА....
  • 4 Марчо

    34 8 Отговор
    Украинците не са нито бунтари, нито демократи. Те са ш...ни анархисти. Разпасана и отвратителна пасмина. С тях никой не може да се разбере, защото няма с кой. Измислят си някакви вътрешни правила, както и за руската певица. До кога ще се съобразява света с анархисти, които непрекъснато си измислят и създават проблеми, за да реализират съжаление.
  • 5 Sergiy

    13 25 Отговор

    До коментар #2 от "Kcaniba":

    тролче, ти пак не спиш изобщо ;)), ама толково ли малко плащат вече московити, че трябва да си 24/7?
  • 6 Sergiy

    8 20 Отговор
    поне малко истината, нали в самата статия пиши: "Публикувано във факти.бг:
    По това време Кристиан Костов е на 14 години и не е бил придружен от своите родители. От тях не е било поискано съгласие за участието му в концерта”, се казва в позиция на българската делегация на музикалната надпревара в Киев.
    Украинските власти успокоиха страстите, като подчертаха, че няма никакви проблеми около участието на България." Поне някой от тролчета чете ли изобщо?! Това се нарича-безличие! С московитска "изпълнителка", няма база за сравнение!
  • 7 погнусен

    14 1 Отговор
    айдее момчето пее на евровизия и Вие журналята омешихте нещата отново с политика РИБА С КАФЕ
  • 8 Французойката Алма

    8 2 Отговор
    Парлео франсе льо африкано!
  • 9 Тодор

    24 7 Отговор
    Бил пял в Крим!Украинците какво ги интересува,ако някой е пял в друга държава?

    Коментиран от #11

  • 10 Пеньо

    11 11 Отговор
    До какви низости може да стигне Кремъл за да оплюе някого!!! Как е възможно да се сравнява едно 14 годишно дете поканено на детски празник, с политическият концерт на 26 годишна изпълнителка!!!
    Но това е нищо в сравнение с българските им клакьори! Безродници, усещате ли се, че така плюете по собствените си физиономи?
  • 11 Sergiy

    7 13 Отговор

    До коментар #9 от "Тодор":

    времено окупиран полуостров, колкото и да не ви се иска, ама така е, ВРЕМЕННО ОКУПИРАН ПОЛУОСТРОВ, московитски тролчета ;)) P.S. но би трябвало не това да ви "притеснява", а самото изпълнение на певец, ама виждам че на вас все тая, тролчета московитски, жалка работа.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Хайко

    5 7 Отговор
    Колко са долни тия братухи!!!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания