19 Май, 2017 19:35 1 538 1

ЕС се опита да малтретира Великобритания

  • ес-
  • дейвид дейвис-
  • великобритания

Тереза Мей е показала, че няма да търпи поведението на Жан - Клод Юнкер

ЕС се опита да малтретира Великобритания - 1
Снимка: БТА/AP

„Британският премиер Тереза Мей постави Жан – Клод Юнкер на мястото му и показа, че Великобритания няма да бъде тормозена за излизането си от ЕС.“ Това заяви британският министър по Brexit Дейвив Дейвис, цитиран от Express.

Според него главният преговарящ за Brexit от страна на ЕС Мишел Барние вече е станал по-сговорчив. Освен това председателят на Европейската комисия Жан – Клод Юнкер е признал, че изтичането на информация от срещата му с Мей е било грешка.

„Няма да се подадем на подобни глупави игри. Европейската комисия се опита да ни малтретира. Ние няма да приемем просто всяка сделка. Тереза Мей даде ясно да се разбере какви са намеренията ни . Тя беше права за това. Ще намалим имиграцията до нива, които са отговорни“, заяви Дейвис.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ироничен

    8 4 Отговор
    Британците винаги са прекалявали с претенциите си в ЕС, а сега се опитват да се изкарат и жертви. Ако номерът мине, значи отново са прекарали Комисията, Юнкер, Меркел.....
Новини по държави: