Last news in Fakti

21 Май, 2017 16:06 5 615 8

Пхенян: Ето го плана на ЦРУ за убийството на Ким Чен-ун (ВИДЕО)

  • северна корея-
  • ким чен-ун-
  • пхенян-
  • кндр

Северна Корея разпространи видео на предполагаем заговор за покушение срещу лидера

Пхенян: Ето го плана на ЦРУ за убийството на Ким Чен-ун (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АР

Властите в Северна Корея в събота разпространиха любопитно видео. Според Пхенян кадрите са в подкрепа на скорошно разкритие, че Южна Корея и САЩ щати планират убийството на севернокорейския лидер Ким Чен Ун, пише The Korea Times.

На 5 май от Пхенян заявиха, че терористична групировка, подкрепяна от Централното разузнавателно управление на САЩ и разузнавателната на Сеул, е планирала биохимична терористична атака срещу Ким Чен-ун.

Кадрите от Северна Корея показват мъж, чието лице е замъглено и за когото властите в Пхенян твърдят, че е терорист. Той заявява, че е бил подло измамен и въвлечен в плана на Сеул и Вашингтон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кики

    11 23 Отговор
    Червената чума удря в мозъка яко!Учителя путин и неговия ученик,доказан олигофрен ким...Света е в 21век не в19 товорищи.Всички диктатори ги тресат едни и същи страхове,че рано или късно ще отговарят за престъпленията си!Ако не на този Свят на другия със сигурност!

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Kcaniba

    6 13 Отговор

    До коментар #1 от "кики":

    Липса на кислород в мозъка, тласкат червените телца към дебелото черво, адриналинът замъглява съзнанието!!
    Сър, 19-21 век , или 1 - човешката глупост не е станала нито по- умна, нито по-глупава!!
    Тя е конснанта - като мерна единица!! Времето е абстрактност - глупостта е непреходна!!!
  • 3 Kana

    13 5 Отговор

    До коментар #1 от "кики":

    А НА СИНЯТА ЧУМА - ДИКТАТОРИТЕ, КОГА ЩЕ ОТГОВАРЯТ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СИ? ТЕЗИ СИНИ ЕВРО-ГЕЙСКИ УБИЙЦИ НА НАРОДА!!! ТОЧАТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ И ПАРИТЕ В ДЖОБ И НА ЛИЧНИ СМЕТКИ В ШВЕЙЦАРСКАТА БАНКА!!! ДА ИМА ЗА ВНУЦИ И ЗА ПРАВНУЦИ!!! И ПОСЛЕ КАКВО? - НЯМА НИЩО!!! ПУТИН ВИНОВЕН!!! СМЪРТ ЗА СИНИТЕ КРЪВОПИЙЦИ!!!

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 кики

    2 2 Отговор
    С редовна армия от 1,1 милиона войници, Северна Корея е най-милитаризираната държава в света, като се вземе предвид съотношението войска-население. Военната служба е задължителна и може да продължи 10 години. Според държавните медии армията е “непобедима”, но бежанците са доста скептични към зле екипираната войска. “Като ги гледам, това е армия, чиято главна цел ще бъде да бяга при евентуална война”, казва друг бежанец на име Ким. “Може би държат истинската армия, способна да се бие, на някое друго място, далеч от тук”.

    Коментиран от #6

  • 6 Kcaniba

    3 3 Отговор

    До коментар #5 от "кики":

    Фанатизма им е безжалостен!!
    Те и виетнамците бяха с въоръжение съветско производство от втората световна, а америте със свърхмодерни хеликоптери, бомбардировачи, килимени бомбардировки, напалм...
    Финала знаеш ли го, или си даучен НПО бот????
  • 7 маша

    2 3 Отговор
    Владимир Путин
    Премиерът Владимир Путин говори на митинг пред Кремъл след края на изборния ден в Русия.
    Показахме, че на нас никой нищо не може да ни налага. Показахме, че нашите хора наистина могат да различат желанието за нещо ново, за обновление от политическите провокации, които си подставят само една цел – да сринат руската държавност и да узурпират властта."ха ха ха диктаторите си предават властта по наследство!Ким, Вова,Асад....страната победител във втората световна война тъне в мизерия,а победените са водещи световни икономики!Что случилас товарищи русофили в БГ.как думаете...

    Коментиран от #8

  • 8 Наташа

    2 3 Отговор

    До коментар #7 от "маша":

    Щото в хамерика , трите фамилии управляващи ФАШ и половината свят, не са по наследство!!!
    Ветераните от Виетнам и т.н. - стотици хиляди, не живеят в картонените кутии по улиците, половината население не живее в каравани!!!
    Ню Орлианз и Детройт не са градове-призраци не тънат в мизерия!!!
Новини по държави: