Last news in Fakti

24 Май, 2017 22:03 1 466 0

Холивуд почете екшън икона (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • майкъл бей

Режисьорът Майкъл Бей остави отпечатъците си пред Китайския театър в Ел Ей

Холивуд почете екшън икона (ВИДЕО+СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

Режисьорът на "Трансформърс" Майкъл Бей циментира присъствието си в Холивуд, като остави отпечатъците си пред Китайския театър, съобщи Си Ен Ен.

Като се започне от първия му филм "Лоши момчета" от 1995 година и преминем през блокбастъри от рода на "Скалата" и "Армагедон", Бей осъществи една забележителна творческа кариера.

Холивуд почете екшън икона (ВИДЕО+СНИМКИ)

Британският актьор Антъни Хопкинс, който играе в най-новия му филм - "Трансформърс: Последният рицар", си спомни първата среща с режисьора по време на церемонията пред Китайския театър: Бях нервен, мислех че този човек е или гений, или е луд. Оказа се, че е и двете!. При все това той е брилянтен режисьор!

Холивуд почете екшън икона (ВИДЕО+СНИМКИ)

Холивуд почете екшън икона (ВИДЕО+СНИМКИ)

Бей си спомни, че е посещавал Китайкския театър още като момче и че е мечтаел за кариера в шоубизнеса. Тогава положих малките си ръце в отпечатъците на звездите и реших, че ще стана режисьор!

Холивуд почете екшън икона (ВИДЕО+СНИМКИ)

Майкъл Бей доведе и едно от кучетата си от породата английски мастиф, което остави отпечатък от лапата си редом с тези от обувките на стопанина си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА