Last news in Fakti

30 Май, 2017 12:16 10 428 17

САЩ шокираха Южна Корея

  • сащ-
  • thaad-
  • южна корея

Разследване за разполагане на допълнителни противоракетни установки

САЩ шокираха Южна Корея - 1

Президентът на Южна Корея е останал шокиран от новината, че САЩ ще разположат 4 допълнителни ракетни установки от противоракетната система THAAD, съобщи „Ройтерс“.

Му Дже – ин вече е разпоредил разследване по случая. Оказва се, че установките са били разположени, без за това да е искано разрешение от властите в Южна Корея.

Противоракетната система трябва да противодейства на ракетните тестове на Северна Корея.

Му Дже – ин вече обяви, че е готов на по-меки отношения с Пхенян.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    72 15 Отговор
    Хахахах!!
    Та това е демократично располагане, нищо повече!!
    Прайм кот си искаме, а ви се оправяйте после!!!
  • 2 EVV

    4 12 Отговор
    Предлагам ви в Македония да бъде официален Стаматоски език!
  • 3 Борко

    46 31 Отговор
    Аз съм за Северна Корея. Това е много успешен комунистически експеримент и пример за преуспяваща демократична държава. Жалко че гадните кравари ни прецакаха комунизъма, можеше сега да си живеем в блаженство като Северна Корея, Венецуела или Куба.

    Коментиран от #14, #17

  • 4 и те ще го ядат споко

    43 13 Отговор
    А, ма то и тук така бре, имат си ЧЕТИРИ бази краварите е нито дума нито коментар от медиите, то сигурно щото е "демократично и цивилизовано" на-л тъй бре козяк, пък после маккейн се къса да реве по медиите колко по-опасна и войнствена е Русия дори от ИД /отрочето на цру/ само дето нямат близо 800 военни бази по света но и това удобно се премълчава от продажните медии
  • 5 tost

    30 11 Отговор
    А сега да ги питам южнокорейците,как ще махнат тези американски протоворакетни установки?
  • 6 tost

    38 9 Отговор
    То не чи в Европа е по различно,краварите поставят протоворакетни щитове,армия,кораби и самолети където си пожелаят и без да питат никого.

    Коментиран от #7

  • 7 onq s konq

    15 18 Отговор

    До коментар #6 от "tost":

    Е как така "без да питат никого"?Нали тука буквално се крещеше че СВЕТЪТ ВЕЧЕ НЕ Е ЕДНОПОЛЮСЕН?Значи са лъгали на поразия русофилите!...Не че някой им се е вързал,ама обидно е все пак ЧЕ СИ МИСЛЯТ ЧЕ МОГАТ ДА ИЗЛЪЖАТ КВАЛИТЕТНИТЕ ХОРА:)
  • 8 Неутрал

    17 3 Отговор
    Ами нормално, че е шокиран. Първо сложиха два противоракетни системи и им поискаха да платят един милиард щатски долара. Сега сложиха още четири системи и когато им поискат да платят още два милиарда долара тогава президентът ще се шлогира.
  • 9 Барчо

    13 4 Отговор
    Щатите що се излагат и северняците ги разиграват? Като пуснат следващата "опитна" ракета, да я свалят от полет. Само се питам дали и те не са се сетили за това. Така да покажат колко са сериозни. Само че си мисля, че със сигурност са се сетили, но не им стиска да свалят севернокорейска ракета. Оня чалнатия може да им обстреля корабите за назидание и ще се почне екшъна.
  • 10 гостът

    18 3 Отговор
    Щом сте се навели един път на братския американски народ и война да започнат пак никой няма да ви пита.
  • 11 ЦДНА

    7 14 Отговор
    Нескопосани коментари на дечица на бивши членове на БКП. За тях щом не е бившият социализъм, то това е "демокрация". Неграмотно написани мисли на лигльовци.
    Заминавайте за Северна Корея, Венецуела и Куба и не се връщайте.
  • 12 реалист

    8 3 Отговор
    Ами просто така се случва с васално - демократичните измислени държавици . Опъват ги четирикратно и съвсем демократично...
  • 13 Кики

    6 3 Отговор
    Много съм изненадан, че прочетох такъв компетентен коментар... от Борко!
  • 14 Знаещ

    5 6 Отговор

    До коментар #3 от "Борко":

    Забрави да споменеш комунистически Китай. Китайците бяха доста по-зле от нас преди 1989 година, а сега след 27 години демокрация ние се оказваме много по-назад.

    Коментиран от #15

  • 15 ултра

    2 2 Отговор

    До коментар #14 от "Знаещ":

    Другарю, Борко само се шегуваше, но явно сте опериран от хумор..
  • 16 Патето Яки

    1 1 Отговор
    Искат не искат ще ги платят зорноволно.
  • 17 Скорпион29

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Борко":

    за мизерията на Северн Корея иКуба са виновни миризливата Хамбургерова нация щото ги държът под иконумическо ембарго от почти 30 г. А относо ракетите в Южна Корея скоро двете Кореи ще си стиснат ръцете и ще има един здрав корейски шут у зад...а на US натрапниците
Новини по държави: