Last news in Fakti

5 Юни, 2017 14:03 2 699 3

Тъпа шега е причина за мелето в Торино (ВИДЕО)

  • торино-
  • ювентус-
  • сан карло

Местни младежи имитирали терористична атака

Тъпа шега е причина за мелето в Торино (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

Инцидентът на площада в Торино по време на мача между Ювентус и Реал е бил провокиран от неуместна шега на младежи, които са имитирали терористична атака. Това установи разследването на полицията в северния град.

Ювентус в загуби от Реал Мадрид с 1:4 във финала на Шампионската лига. В Торино мачът беше наблюдаван от повече от 20 000 запалянковци, сред тях много жени и деца. След третия гол в мрежата на Буфон на площада "Сан Карло" се чул тътен като от взрив, който предизвикла паника сред хората и настъпи брутална блъсканица.

Тъпа шега е причина за мелето в Торино (ВИДЕО)

В изявлението на властите в Торино се казва, че "тълпата е изпаднала в паника и психоза заради страх от терористична атака". Ранени бяха 1 500 човека, сред които и деца. Полицията е изгледала видеозаписи от мястото на събитието и е задържала двама младежи, които са предизвикали паническото бягство, съобщават медиите на Ботуша.

Единият от тях, облечен само с шорти и раница на гърба, е вдигнал високо ръце и е започнал да крещи, че ще взриви бомба, а хората са се разбягали от него във всички посоки. В полицията двамата са обяснили, че това е било просто една шега и не са очаквали подобен развой.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 555

    7 5 Отговор
    Тъпите шегички са на Обама, който говореше за демокрация а направи "кризата" в Билзикият Изток, а може би е само клоун а други реално управляват в Сащ, въпросът е че такива инциденти ще има стотици и още толкова атентати от хора които са загубли семействата си в Сирия, Ирак и др
  • 2 555

    5 7 Отговор
    А ние където сме на гранцата с Азия ще бъдеме превърнати в новата Сирия където Американците ще си мерят силите с Русия
  • 3 Доктор Дулитъл

    3 0 Отговор
    Смятам да предложа за хора с IQ 25 и по малко , да им се отнеме достъпа до и-нет.
Новини по държави: