Last news in Fakti

6 Юли, 2017 11:22 13 919 7

Най-зловещата катастрофа

  • катастрофа-
  • зловеща-
  • цар

78 души загинаха в ЦАР

Най-зловещата катастрофа - 1

Катастрофа на автобус в Централноафриканската република отне живота на 78 души, съобщи „Индипендънт“.

Инцидентът е станал край град Бамбари. Машината е пътувала за седмичния пазар в Малум.

Автобусът е бил натоварен със стоки и пътници. Има информации за 72 ранени. Повечето от тях са били откарани директно към домовете си.

Смята се, че автобусът е бил претоварен. Той се е движил и с по-висока скорост от средната.

Мерките за безопасност на движението в страната са силно пренебрегвани. Пътната й система в същото време е в ужасяващо състояние.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джон Смит

    17 3 Отговор
    Е нали вече няма апъртейд! Черните са си господари!

    Коментиран от #7

  • 2 Бай Иван

    15 2 Отговор
    Росене,да не си объркал автобус с влак?150 туземци доста ми си виждат за един автобус.
  • 3 Лупи

    16 2 Отговор
    За черен няма по-лошо нещо от това черен да му е господар. Справка централно-африканските републики, Сомалия и разбира се лауреата Либерия- създадена по американски проект изкуствена държава с върнати бивши роби от САЩ представлявайки в момента резерват за тъмнокожи със законодател- джунглата.
  • 4 Дионтей

    22 3 Отговор
    Голяма новина! Как е станала катастрофата? В какво се е ударил автобуса? 150 човека ли е имало в него освен багажите и стоките? Най-вероятно и снимката е от друга катастрофа... цялата статия е няколко несвързани изречения...
  • 5 Не спряхте да търсите внимание с глупост

    14 2 Отговор
    Най-зловещото нещо в новината е, че така и не разбрахме какво точно е станало, но пък разбрахме, че е най-зловещата и тръпки ме побиха... Колко зловещо мистериозно... брр
  • 6 Пламен

    3 3 Отговор
    Сега...с всичко ще се съглася, само пътищата им да са по-окаяни от нашите - Това е невъзможно! Не!! Все пак Ц африканска република - аз не съм чувал за нея, та какво ли остава за Л. Павлова! Че и Бойколина си нямат.
  • 7 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Джон Смит":

    ЦАР бе Джони, не ЮАР