Last news in Fakti
  Тема: Украйна

13 Юли, 2017 04:31 1 750 20

Крим атакува украинския нацизъм

  • украйна-
  • нацизъм-
  • киев

От там смятат, че това е основа на идеологията в Украйна

Крим атакува украинския нацизъм - 1
Снимка: БТА/AP

Украинският нацизъм стана основа на държавната идеология в Украйна. Това заяви ръководителят на Крим Сергей Аксенов, цитиран от РИА Новости.

„За това огромна вина имат западните държави, които подкрепиха преврата в Киев“, заяви Аксенов във Facebook.

Според него Полша още помни геноцида, извършен от украински националисти през 1943 г. Той смята, че през 2014 г. кримският народ е казал своето решително „не“ на новите управляващите в Украйна.

Аксенов изрази съчувствие към Полша и жертвите, които е дала.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНАТА

    7 5 Отговор
    https://youtu.be/5q_T5aSF5pI
  • 2 ИСТИНАТА

    7 5 Отговор
    https://youtu.be/ErKpCCD9R9U
  • 3 ИСТИНАТА

    8 6 Отговор
    https://youtu.be/bQFNA9i5cWE
  • 4 Sergiy

    8 13 Отговор
    анксьонов, още познат като "гоблин"- ОПГ "башмаки, "сейлем" (убийства, рекет и мн.др.)
    https://openrussia.org/post/view/10824/
    http://argumentua.com/stati/sergei-aksenov-zhe-goblin
    Това всичко което трябва да се знае за този местен, дребен, ама изрод, путьо след анексия му даде власт и той продължава с методите, които използваха пресътпници през 1990-те.

    Коментиран от #6

  • 5 Sergiy

    9 13 Отговор
    Френски телевизионен канал Le Petit показа как канал "Русия 24" манипулира информация, изкривява и напълно изобретява превод.
    Джобни мас медия на путьо вече не само лъжaт, а направо ИЗМИСЛЯТ "новостите" и истории за своето стадо в московия ;))
    https://www.youtube.com/watch?v=4ghJuKREBbI
  • 6 Абе за толкова глупави ли ни мислиш

    12 8 Отговор

    До коментар #4 от "Sergiy":

    Тези НПО-партенки си ги гледайте в Украйна..дал ми той линк на НПО то "Отворена Русия"......и ние си имаме такова НПО--затова не ставай за смях тук...

    Коментиран от #20

  • 7 юрист

    9 12 Отговор
    “...Публикувано във факти.бг: Украинският нацизъм стана основа на държавната идеология в Украйна....“ Хахаха- това е твърдение на РУСКИТЕ ОКУПАТОРИ НА КРИМ, КОИТО НЕЗАКОННО ОКУПИРАХА И НЕЗАКОННО АНЕКСИРАХА СУВЕРЕННА УКРАИНСКА ТЕРИТОРИЯ - КРИМ, И НЕЗАКОННО ОКУПИРАХА ДОНБАС- СЪЩО СУВЕРЕННА УКРАИНСКА ДЪРЖАВНА ТЕРИТОРИЯ!:D ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ЗА РУСИЯ СИЛНАТА ЛЮБОВ НА ХОРАТА КЪМ СОБСТВЕНАТА ИМ РОДИНА Е АБСОЛЮТНА ПРЕЧКА ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА НОВ КРИМСКИ СЦЕНАРИЙ В ДРУГА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА:D ЗА ТОВАИ РУСНАЦИТЕ ПРИРАВНЯВАТ ЧУЖДИЯТ ПАТРИОТИЗЪМ КЪМ ЧУЖДАТА ДЪРЖАВА, С НАЦИЗЪМ:) Я ГИ ПОПИТАЙТЕ- ЗАЩО ТОГАВА РУСИЯ ОДОБРЯВА РУСКИЯТ НАЦИЗЪМ, РУСКИЯТ НАЦИОНАЛИЗЪМ И РУСКИЯТ НЕОИМПЕРИАЛИЗЪМ И НЕОШОВИНИЗЪМ, А?:D:D:D
  • 8 стоян георгиев

    8 12 Отговор
    в русия е по тертипа още на ссср.всички са фашисти щом не са наши ,демек в случая с путин.има обаче един парадокс в русия нацистите са в повече и като количество и като качество от тези в украина ,нищо че този твърди обратното.между другото голяма част от тях са командировани в донбас да се бият с ...украинските фашисти,абе смях!в крим нека се проведе реален референдум,а не първо русия да го окупира после да брои бюлитините по технологията на сталин.

    Коментиран от #9

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 стоян георгиев

    7 12 Отговор

    До коментар #10 от "юрист":

    тва е само едно от ногото националистически движения в русия ,кои повече кои по-малко с елементи на нацизма.напиши в гугъла руски фашисти и ще ти излезнат десетки като тва дето си качил.може да напишеш руски фашисти в донбас и ще ги видиш и там пак в огромни количества ина ръководни постове.ето ти едни други ,тези са откровени нацисти и участват в украинския конфликт на страната на русия.
    https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D1%83%D1%81%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B5_%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%BE%D0%B5_%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE_(1990)

    Коментиран от #13, #14

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Бай хой

    4 7 Отговор

    До коментар #11 от "стоян георгиев":

    Деси май взе сам да си говориш. Да не се скарат ония в бръмчалника ти и да спрат да си говорят че на какво ще се смеем тогава.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 стоян георгиев

    7 5 Отговор

    До коментар #14 от "юрист":

    тва е известно ,но знаеш ли защо ги наричат фашисти,а не националСОЦИАЛИСТИ ,както би трябвало?за да не компрометират ленин ,сталин и компанията ,а и соца.та затова немците са фашисти,а те никога не са били такива ,сега и укрите и хохолите са също фашисти или в краен случаи нацисти.та комунистическата тактика си продължава ,милиционерите от нереформираното кгб няма кво да измислят ново ,но имат голям опит с прилагането на старото в активните мероприятия.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 tost

    8 6 Отговор
    Крим никога не е бил украински,руския флот е поне от 150 г. там,след Кримската война. Уж е на Украйна пък не дадоха и един изтрел за да си го защитят. Странно.

    Коментиран от #19

  • 19 Sergiy

    8 8 Отговор

    До коментар #18 от "tost":

    Смешник, погледни архиви колко бяха украинците и не само във войната "руска империя-Турция"- това е първо и тогава с тези бла_бла_бла -"един изстрел или не". Пак да не говорим за ВСВ колко жертви дадоха за този Крим. А пак да не говорим 1954г. когато на този полуостров нямаше НИЩО и затова решиха (Политбюро КПСС) да го дадат на УССР, а от Украйна взимат Таганрок и др. (черноземи) и дават на рсфср, (не пълноцена замяна).
    Тъй като този полуостров трябваше да жевее някак си (нито хора, нито вода, нито селското стопонаство, нито ток, нито производство и т.н.)-ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО. След войните и депортации (сталин депортира местното население-татари).
    Опитаха в рамките на 5-7 години, между 1945 и 1954г. "руснаците" да вдигнат този полуостров-обаче алкохол, тотален мързел и не знания на руснаците-"свършиха работа" и стана ясно, че с тях няма да стане. И че нещо трябва да се прави, иначе Крим ще стане пустиня.
    Ееех трололове на путьо, все още сте на "инфото" от 2013г. ;))
  • 20 Sergiy

    6 8 Отговор

    До коментар #6 от "Абе за толкова глупави ли ни мислиш":

    по-голями нацисти от руснаци-днеска няма: https://www.youtube.com/watch?v=wL-RDgBsaqM
Новини по държави: