Last news in Fakti

21 Юли, 2017 16:00 3 362 9

Разрешиха на учители да бият с пръчка ученици

  • тексас-
  • пръчка-
  • учители

Мярката е приета в Текас

Разрешиха на учители да бият с пръчка ученици - 1
Снимка: Shutterstock

В Тексас позволиха на учители да бият ученици с пръчка, съобщи Fox News.

Мярката е одобрена от съвета по образование в окръг Три Ривърс. Родителите ще имат право да подават декларации, с които се обявяват против мярката.

Учениците ще получават удар с пръчка за дисциплинарни проблеми. Текса е един от 15-те щата, в които телесните наказания в училище са разрешени.

През 2016 г. администрацията на президента Барак Обама настоя щатите да отменят мярката.

В района на Три Ривърс има 26 училища.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Така трябва

    16 2 Отговор
    Щадиш ли пръчката съсипваш детето
    Щатска поговорка
  • 2 Пазарен Либерализатор

    17 2 Отговор
    Твърдо ЗА! Тая ширеща се п..растия и толерастия по училищата трябва да се спре някак си!
  • 3 гост

    10 3 Отговор
    "Износители на демокрация", 2017г.
  • 4 no name no face no number

    13 1 Отговор
    Последно Текас, Тека или Тексас, Иначе правилно, въпреки ; че за Сащ е след дъжд качулка. Те скапаха семейните ценности замениха ги със зелени неструващи нищо хартийки и сега обираме плодовете от техният морален упадък.
  • 5 Истина

    11 1 Отговор
    Сетиха се ,че с перце не става!СЪЩОТО СЕ ОТНАСЯ И ЗА НАШИТЕ ЦИГАНИ!
  • 6 Очо

    9 2 Отговор
    Какво се чудите ...до преди 70-80 години така са си били робите с пръчки и то публично-както днес в С.Арабия. В някои щати още стоят табелките на обществени места със надписите "забранено за черни". Вярно е,че в днешно време те не са актуални,но показват какви са били кръвопийци до преди 80 години. Даже бащата на демокрацията в САЩ Линклън е бил робовладелец-първите роби е получил от баща си като подарак на 16 години-25 бр....
  • 7 Къртев

    8 1 Отговор
    Така, така! И заблудения американски народ почна да схваща, че демокрация и свобода може да има, ако хората са възпитани и уважават останалите. Има надежда!
  • 8 краварски комунист

    1 1 Отговор
    Ние кваварите сме същите комунисти като тези в русия. И ние мачкаме народа си с безмилостна диктатура както тях. А и между другото руснаците винаги са ни били съюзници, 2рата световна война се обединихме с тях и се нахвърлихме срещу Хитлер защото ни пречеше, а след това през студената война отново бяхме съюзници и даже правехме съвместни учения на флотовете ни в средиземно море и т.н. Да живеят империите на злото сащ и русия, смърт за всичко останали! Ние ще завладеем света! Нов световен евреиски ред!!!!
  • 9 УжасТ

    1 0 Отговор
    Да обявим това за недемократична мярка и ООН да разреши война срещу тях. КЪК тей то. Я некой наш психолог и чиновник в министерство на образованието или от агенция за защита на детето да поведе войниците! Напре-е-ед! След мен, де.