Last news in Fakti

23 Юли, 2017 10:58 1 491 1

Пиян шофьор - най-големият ужас на пътя

  • алкохол-
  • пиян-
  • шофьор

Това сочат резултатите от допитване, направено във Финландия

Пиян шофьор - най-големият ужас на пътя - 1
Снимка: Shutterstock

Основният източник на страх за автомобилистите са пияните шофьори по пътищата, предаде ТАСС, позовавайки се на резултатите от допитване, направено във Финландия.

Местните водачи на МПС се страхуват също от "колеги" на пътя, склонни към рисково шофиране.

Сред най-големите страхове на финландските автомобилисти са също пешеходците без прикрепени към дрехите отражателни знаци, поледиците, пресичащите пътя лосове, и водачите на МПС, които използват мобилните си телефони, докато шофират.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не и в България

    5 1 Отговор
    На първо място в България са партийците и техните калинки, те са арогантни на пътя, т.к. знаят, че и да ги хванат, ще ги пуснат без нищо, после са собствениците на джипове и други тракторни установки, които смятат, че други няма, след това са полицаите, някои от които са си купили книжките от своите колеги и тогава може би идват пиещите и тези с телефоните. За последните е достатъчно на кръстовищата и по магистралата да се сложат заглушаващи сигнала устройства
Новини по държави: